Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: "Τα άκουσε" ο Δήμαρχος στα Προσφυγικά - Oι ενστάσεις των κατοίκων για την άναπλαση- ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: "Τα άκουσε" ο Δήμαρχος ...

Του είπαν για τα προβλήματα που έχουν προκύψει

Αντιμέτωπος με τις διαμαρτυρίες των κατοίκων των Προσφυγικών, ήρθε ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, κατά την σημερινή του επίσκεψh στα έργα ανάπλασης που εκτελούνται στην περιοχή, μετά από πρόσκληση των κατοίκων, προκειμένου να δει από κοντά τι συμβαίνει εκεί.

Πάτρα: H ανάπλαση των Προσφυγικών φέρνει μπελάδες στους κατοίκους - Δεν βρίσκουν να παρκάρουν τα οχήματά τους

Ένα από τα προβλήματα είναι τα πεζοδρόμια που με την ανάπλαση μεγάλωσαν με αποτέλεσμα να περιοριστούν οι θέσεις στάθμευσης, χωρίς να υπάρχει μια εναλλακτική λύση για το πάρκινγκ των κατοίκων που μένουν εκεί.

 Παράλληλα εντοπίζονται κακοτεχνίες στα έργα, γιατί σε κάποια σημεία τα πεζοδρόμια είναι πιο ψηλά από τις εισόδους των σπιτιών και σε περίπτωση νεροποντής έντονης θα υπάρξουν πλημμύρες.

 Σύμφωνα με όσα λένε οι κάτοικοι στο thebest.gr το ποτήρι ξεχείλισε όταν ένας άνθρωπος είχε ατύχημα έξω από την είσοδο του γηπέδου των Προσφυγικών. Συγκεκριμένα  έφευγε μετά από αγώνα, έπεσε μέσα σε φρεάτιο και τραυματίστηκε  με αποτέλεσμα να μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Πάτρα: Η ανάπλαση των Προσφυγικών φέρνει αντιδράσεις - Τι καταγγέλλουν στο thebest.gr

Οι κάτοικοι εξέφρασαν τις έντονες ενστάσεις τους γιατί όπως επισημαίνουν δεν έχουν ληφθεί υπόψη πολλά στο σχεδιασμό.

Όπως λένε, ο δήμαρχος τους ανέφερε ότι τώρα το έργο θα προχωρήσει όπως έχει προβλεφθεί με την μελέτη και θα δουν μετά πως θα βελτιωθεί η κατάσταση, με μονοδρομήσεις, παροχή θέσεων στους μόνιμους κλπ.

 Παράλληλα, όπως τονίζουν οι κάτοικοι, ο δήμαρχος για τις καθυστερήσεις στην παράδοση τμημάτων  του έργου υποστήριξε ότι είναι ευθύνη της ΔΕΗ που πρέπει να περάσει τα καλώδια από τα σημεία και δεν έχει το απαιτούμενο προσωπικό οπότε έχουν μείνει όλα πίσω.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις