Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

/

Η ερασιτεχνική ΠΓΕ στο πλευρό των ποδοσφαιριστών μετά την τιμωρία του γηπέδου

Η ερασιτεχνική ΠΓΕ στο πλευρό των ποδοσφ...

Συγκίνηση στα αποδυτήρια της Παναχαϊκής

Ο Προέδρος της Ερασιτεχνικής ΠΓΕ Παναγιώτης Σεμιτέκολος, συνοδευόμενος απο τον προπονητή της ομάδας Γιάννη Τάτση, μίλησε απο καρδιάς, λίγο πριν την έναρξη της προπόνησης, στους παίκτες και το Τεχνικό Επιτελείο της ομάδας!

Τα λόγια του ήταν χαρακτηριστικά του κλίματος που επικρατεί τις τελευταίες ώρες με αφορμή την άδικη σύλληψη των φίλων της ομάδας στη Ρόδο αλλά και το κρίσιμο παιχνίδι της Κυριακής με την Καλαμάτα, το οποίο ως γνωστόν θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών μετά την άδικη τιμωρία η οποία έχει επιβληθεί στην ομάδα.

"Η Παναχαϊκή είναι ΜΙΑ" ανέφερε ο Πρόεδρος της Ερασιτεχνικής και συνέχισε: "Είναι μια τεράστια Οικογένεια που στις δύσκολες ώρες βρίσκεται πάντα ενωμένη!
Ενωμένη ακόμα περισσότερο σήμερα που δικά μας παιδιά βρίσκονται άδικα κρατούμενα στη Ρόδο. Δεν είναι ούτε, χούλιγκανς, ούτε μασκοφόροι, ούτε εγκληματίες. Είναι φίλαθλοι και οπαδοί. Ειναι παιδιά της διπλανής πόρτας. Ειναι δικά μας παιδιά!
Το γήπεδο την Κυριακή θα μοιάζει κενό. Στην πραγματικότητα όμως να ξέρετε οτι θα είναι γεμάτο, απο χιλιάδες φιλάθλους που θα βρίσκονται νοερά δίπλα σας. Θα βρίσκονται στις τηλεοράσεις, στις πλατείες, στους δρόμους... Θα βρίσκονται παντού και θα σας παρακολουθούν...
Θα μοιάζει κενό αλλά στην πραγματικότητα δεν θα είναι!
Θα μοιάζει κενό γιατί το "έγκλημα" που καταλόγισαν σε κάποια παιδιά ήταν οτι εκφράσανε τη χαρά τους εκδηλωτικά.
Τραγούδησαν με τη φλόγα της ψυχής τους και άναψαν καπνογόνα. Γιατί η φλόγα του καπνογόνου είναι στην πραγματικότητα η φλόγα της ψυχής τους!
Γι΄αυτά τα παιδιά που σήμερα βρίσκονται κλεισμένα άδικα σε κρατητήρια αξίζει να αγωνιστείτε την Κυριακή.
Και όταν με το καλό ο αγώνας τελειώσει να πάτε εκεί! Κάτω απο την κερκίδα τους για να τους αφιερώσετε τη νίκη. Μπορεί τα καθίσματα να είναι κενά αλλά να ξέρετε οτι στην καρδιά μας θα είναι γεμάτα" κατέληξε ο Πρόεδρος της Π.Γ.Ε. καταχειροκροτούμενος απο τους παίκτες και το Τεχνικό Επιτελείο της ομάδας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports