Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΤΙΒΟΣ

/

Ο “Φειδιππίδης” θεσμικός Υποστηρικτής του 2ου Ημιμαραθωνίου Πάτρας

Ο “Φειδιππίδης” θεσμικός Υποστηρικτής το...

Θα γίνει την Κυριακή 7 Απριλίου

Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Αχαΐας ΣΜΑΧ Φειδιππίδης, πιστός στο ραντεβού του με τα μεγάλα δρομικά γεγονότα που διεξάγονται στην Πάτρα, μετά την συμμετοχή του ως συνδιοργανωτής στον 2ο Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Πάτρας «ΦΑΝΗΣ ΤΣΙΜΙΓΚΑΤΟΣ» τον περασμένο Οκτώβριο, θα υποστηρίξει με την ιδιότητα του Θεσμικού Υποστηρικτή, την διοργάνωση του 2ου Διεθνής ημιμαραθώνιος Πάτρας, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 07 Απριλίου 2024.

Ο Σ.Μ.ΑΧ. «ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ» ήταν ο πολυπληθέστερος Σύλλογος στην περσινή διοργάνωση με 104 τερματισμούς στους αγώνες των 21.1χλμ και των 5χλμ, και φέτος, μετά την αθρόα εγγραφή νέων μελών στους πρώτους μήνες του 2024, φιλοδοξεί να ξεπεράσει την περσινή επίδοση.

Το Δ.Σ. του «ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗ» εξασφάλισε από την οργανωτική επιτροπή της διοργάνωσης   ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΕΣ ΤΙΜΕΣ για τις ομαδικές εγγραφές που θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος και προκαλεί τα μέλη και τους φίλους δρομείς να συμμετέχουν μαζικά, όπως συμβαίνει σε κάθε αγώνα που γίνεται στην περιοχή μας, στους αγώνες των 21.1χλμ και των 5χλμ, μεταφέροντας και σε αυτή τη διοργάνωση του πνεύμα της ευγενούς άμιλλας και του "ευ αγωνίζεσθαι" που διέπει το Σύλλογο και τα μέλη του. 

Οι ομαδικές εγγραφές των μελών του Σ.Μ.ΑΧ. "ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ" θα πραγματοποιηθούν στο γραφείο του Συλλόγου, στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, την Παρασκευή 1/3 από 18:00-19:00 και την Παρασκευή 22/3 (τις ίδιες ώρες). Εναλλακτικά οι δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να αποστέλλονται στο email [email protected] ή οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνούν τηλεφωνικά με τους Αντώνη Κατσίκη (6906750495 & 6973370438), Παναγιώτη Μητρούλια (6983501401-VIBER) και Τάσο Νταουσιάνη (τηλέφ. 6983510301) μέχρι τη Δευτέρα 25/3.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports