Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: «Μαμά είχα ατύχημα»- Ξαναχτύπησαν επιτήδειοι με τηλέφωνα σε Πατρινούς

Πάτρα: «Μαμά είχα ατύχημα»- Ξαναχτύπησαν...

Για δήθεν ατύχημα συγγενικού τους προσώπου

 Δύο τηλεφωνήματα μέσα σε 4 ημέρες έχει δεχτεί Πατρινή από επιτήδειους,  οι οποίοι προσπάθησαν να την παγιδέψουν και να της αποσπάσουν χρήματα.

Το σενάριο γνωστό. Μια γυναίκα που κλαίει, υποτίθεται συγγενικό πρόσωπο που είχε ατύχημα και χρειάζονται άμεσα χρήματα για την επέμβαση.

Αυτό εξάλλου είχαν πει και στο πιο μακρινό παρελθόν στη συγκεκριμένη γυναίκα, στην οποία είχαν τηλεφωνήσει και που ταράχτηκε μεν, γιατί στην αρχή το πίστεψε, δεν έπεσε  θύμα της απάτης δε.

Χθες το μεσημέρι μάλιστα, ακόμα πιο υποψιασμένη πλέον, το τηλεφώνημα δεν είχε διάρκεια, γιατί αντιλήφθηκε περί τίνος πρόκειται.

Νωρίτερα σήμερα άλλη Πατρινή δέχτηκε τηλεφώνημα από γυναίκα που έκλαιγε και υποτίθεται ότι ήταν η κόρη της, η οποία  με κλάματα και λυγμούς έλεγε ότι ήταν τραυματισμένη. Η γυναίκα προς στιγμήν αναστατώθηκε αλλά αντιλήφθηκε ότι δεν επρόκειτο για το παιδί της.

Τις τελευταίες ημέρες όλα δείχνουν ότι οι απόπειρες εξαπάτησης έχουν επανέλθει, όπως κατά καιρούς έχει συμβεί και στο παρελθόν με πολλούς να δέχονται αυτά τα περίεργα τηλεφωνήματα ενώ η αστυνομία κατά διαστήματα ανακοινώνει συμβουλές για να μην πέσουν θύματα εξαπάτησης οι πολίτες.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις