Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αγρότες: Κατεβαίνουν αύριο με τα τρακτέρ στην Πάτρα

Αγρότες: Κατεβαίνουν αύριο με τα τρακτέρ...
Κωνσταντίνα Ανδριοπούλου
[email protected]

Στην πλατεία του Αιγίου, οι αγρότες του συλλόγου Αιγιάλειας

Με τα τρακτέρ και τα αγροτικά τους οχήματα, θα δώσουν, το «παρών», στις κινητοποιήσεις της Τετάρτης, στην Πάτρα και στο Αίγιο, οι αγρότες της Αχαΐας.

Οι αγρότες του Ερυμάνθου και της Ωλενίας, θα ξεκινήσουν στις 10.30 το πρωί από το μπλόκο του Κουρλαμπά και θα μεταβούν στην Πάτρα, όπου θα λάβουν μέρος στη πορεία που έχει προγραμματιστεί από συλλόγους εργαζομένων και φοιτητών.

Μιλώντας στο thebest.gr ο πρόεδρος των αγροτών Ωλενίας και παραγωγών λαϊκών αγορών της Αχαΐας, Αλέκος Θανόπουλος, επεσήμανε ότι «θα είμαστε παρόντες στην συγκέντρωση με τα τρακτέρ μας και τα αγροτικά μας οχήματα, δίπλα στους εργαζόμενους, με όλους εκείνους που πλήττονται από την πολιτική που εφαρμόζει η κυβέρνηση. Σε ό, τι αφορά τα μπλόκα και την απόφαση της Πανελλήνιας Επιτροπής, να σταματήσουν, θα εξετάσουμε το θέμα από αύριο και μετά και θα δούμε πώς θα προχωρήσουμε. Πρώτο μας μέλημα αυτή τη στιγμή είναι η αυριανή κινητοποίηση».

Παρόντες στην Πάτρα και οι αγρότες της Δυτικής Αχαΐας, όπως λέει ο πρόεδρος Γιώργος Βεσκούκης «θα συμμετάσχουμε και εμείς στην συγκέντρωση στην Πάτρα και κάποιοι συνάδελφοι θα έρθουν με τα τρακτέρ τους». Αναφερόμενος, στο μπλόκο των φαναριών της Κάτω Αχαΐας, είπε ότι προς το παρόν έχουν σταματήσει και ότι θα συντονιστούν με την απόφαση της Πανελλήνιας Επιτροπής για τις περαιτέρω κινήσεις τους.

Η πορεία στο Αίγιο

Οι αγρότες του συλλόγου Αιγιάλειας «Μπακόπουλος Ντρίνιας» θα μεταβούν, στις 10 το πρωί, στην πλατεία του Αιγίου και θα συμμετάσχουν στην πορεία των εργαζόμενων και των συνταξιούχων, με τρακτέρ και αγροτικά οχήματα. «Θα είμαστε όλοι μαζί στην πλατεία, στην συγκέντρωση που θα γίνει στο Αίγιο» λέει ο πρόεδρος του Γιάννης Μποδιώτης, ο οποίος προσθέτει σχετικά με τα μπλόκα «εμείς συντονιζόμαστε με την επιτροπή των μπλόκων και απόψε θα πάρουμε τις αποφάσεις για άλλες μορφές αγώνα».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις