Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αντιτρομοκρατική: Έρευνες σε σπίτια και φυλακές - Στο μικροσκόπιο η «Σύμπραξη εκδίκησης»

Αντιτρομοκρατική: Έρευνες σε σπίτια και ...

Τι εξετάζουν οι Αρχές - 10 οι συλλήψεις

Σε εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί της Τρίτης (27/2) επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας σε διάφορες περιοχές της Αθήνας, αλλά και σε σωφρονιστικά καταστήματα της επαρχίας μετά τις συλλήψεις συνολικά 10 ατόμων.

Κατά πληροφορίες, από τους 10, οι 2 βρίσκονται ήδη στη φυλακή για άλλες υποθέσεις.

Μέχρι στιγμής έχουν γίνει 10 κατ΄ οίκον έρευνες αλλά και σε 2 δύο σωφρονιστικά καταστήματα της επαρχίας την ώρα που τα 8 άτομα βρίσκονται στην Αντιτρομοκρατική. Δεν αποκλείεται, ακόμα και μέσα στην ημέρα οι προσαγωγές να γίνουν συλλήψεις, όπως αναφέρει η δημοσιογράφος Μίνα Καραμήτρου στο OPEN.

Τι εξετάζει η Αστυνομία
 

Στο μικροσκόπιο μπαίνει η αναρχική ομάδα «Σύμπραξη εκδίκησης». Πρόκειται για μια ομάδα που έχει βάλει εκρηκτικό μηχανισμό σε υποκατάστημα τράπεζας στα Πετράλωνα προκαλώντας ζημιές στη τράπεζα αλλά και σε αυτοκίνητα πολιτών. Η ίδια αναρχική ομάδα είχε αναλάβει την ευθύνη και για τη χειροβομβίδα στο αυτοκίνητο σωφρονιστικού υπαλλήλου που τώρα υπηρετεί στις φυλακές Κορυδαλλού.

Έρευνες και σε αυτοκίνητα
 

Οι Αρχές θεωρούν πως βρίσκονται μπροστά σε άτομα που… πατάνε σε 2 βάρκες. Έχον σχέση με τρομοκρατικές ενέργειες αλλά και με ποινικές ενέργειες. Η κατηγορία πάντως που θα τους αποδοθεί είναι για εγκληματική οργάνωση. Τέλος, έχουν εντοπιστεί αυτοκίνητα όπου μεταφέρονται στα εγκληματολογικά εργαστήρια για έρευνες.

πηγή ethnos.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις