Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Απεργία: Αποχώρησαν οι οδηγοί ταξί από το υπουργείο Μεταφορών - Άκαρπη η συνάντηση με την υφυπουργό

Απεργία: Αποχώρησαν οι οδηγοί ταξί από τ...

Η υφυπουργός άκουσε τα αιτήματα, η αντιπροσωπεία δεν ικανοποιήθηκε με όσα ειπώθηκαν, και προχώρησε σε κατάληψη του γραφείου της

Μετ’ εμποδίων θα διεξαχθούν οι μετακινήσεις με τα μέσα μαζικής μεταφοράς αύριο, λόγω της 24ωρης απεργίας που έχει προκηρύξει η ΑΔΕΔΥ καθώς το ένα μετά το άλλο τα σωματεία εργαζομένων εξαγγέλλουν κινητοποιήσεις.

Από την πλευρά τους, οι οδηγοί ταξί έχουν εξαγγείλει 48ωρη απεργία σήμερα και αύριο. Νωρίτερα, βρέθηκαν έξω από το υπουργείο Μεταφορών 200 αυτοκινητιστές.

«Η κυβέρνηση έχει τις μεταφορές σε ύψιστη προτεραιότητα. Ακούμε τα αιτήματά σας, προσπαθούμε να δώσουμε λύσεις και θα μιλήσουμε με τους αντιπροσώπους», είπε η υφυπουργός Μεταφορών Χριστίνα Αλεξοπούλου, η οποία συναντήθηκε νωρίτερα με τους οδηγούς ταξί.

Η Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Xριστίνα Αλεξοπούλου, αρμόδια για τις Μεταφορές, άκουσε τα αιτήματα, η αντιπροσωπεία δεν ικανοποιήθηκε με όσα ειπώθηκαν, και προχώρησε σε κατάληψη του γραφείου της.

Οι οδηγοί, μετά την άκαρπη συνάντηση, αποχώρησαν.


Ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ, Θύμιος Λυμπερόπουλος, μιλά για τους λόγους της απεργίας, στο βίντεο που ακολουθεί: «Η διαβίωση του ελεύθερου επαγγελματία καθίσταται αδύνατη».

πηγή protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις