Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

/

Κρατούμενοι μέχρι την Τετάρτη θα παραμείνουν οι συλληφθέντες από την Πάτρα για τα επεισόδια μετά το Διαγόρας - Παναχαϊκή

φωτ. αρχείου

φωτ. αρχείου

Ζήτησαν και πήραν προθεσμία

Μεθαύριο Τετάρτη θα δικαστούν τελικά από το Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Ρόδου οι 25 συλληφθέντες από την Πάτρα για τα επεισόδια που σημειώθηκαν χθες το απόγευμα στον ποδοσφαιρικό αγώνα που διεξήχθη στη Ρόδο.

Οι συλληφθέντες προσήχθησαν πριν από λίγη ώρα ενώπιον της αρμόδιας Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Ρόδου, συνοδευόμενοι από το συνήγορο τους κ. Στέλιο Κιουρτζή και αφού τους ασκήθηκε ποινική δίωξη παραπέμφθηκαν να δικαστούν από το Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Ρόδου.

Οι συλληφθέντες ζήτησαν και πήραν, όπως δικαιούνται από το νόμο, προθεσμία έως το μεσημέρι (στη μία) της Τετάρτης 28 Φεβρουαρίου και μέχρι τότε συνεχίζεται η κράτηση τους.

Αξίζει να τονιστεί πως εκτός από τους 25 Πατρινούς, έχει συλληφθεί και ένας οπαδός από την ομάδα του Διαγόρα, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για την ταυτοποίηση και άλλων ατόμων – φιλάθλων της Ροδίτικης ομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δικογραφία που έχει σχηματιστεί από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου που χειρίζεται την υπόθεση, φορά τους νόμους περί αθλητικής βίας και συγκεκριμένα «αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις ή αθλητικό υπόβαθρο, ερασιτεχνικός και επαγγελματικός αθλητισμός, φθορές και οπλοχρησία».

ΠΗΓΗ rodiaki.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports