Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

MORE SPORTS

/

Πρωταθλητές Ελλάδας οι τοξοβόλοι του Ερμή

Πρωταθλητές Ελλάδας οι τοξοβόλοι του Ερμή

Πανελλήνιο πρωτάθλημα

Πρωταθλητές Ελλάδας για άλλη μια φορά οι πατρινοί τοξοτες του Α.Ο.Π. Ερμής .

Στην Κατερίνη πραγματοποιήθηκε τοΠανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών Γυναικών κλειστού χώρου για το 2024.

Πρωταθλήτρια Ελλάδας στο σύνθετο τόξο Γυναικών αναδείχθηκε για άλλη μια χρονιά η Αλεξοπούλου Αναστασία η οποία αν και τερμάτισε 2η στο γύρο κατάταξης έφτασε εύκολα στον μεγάλο τελικό και επικράτησε της αντιπάλου της κατακτώντας ξανά τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ελλάδας.

Η μόλις 15 χρόνων Αναστασία Αλεξοπούλου κατέχει τον τίτλο της πρωταθλήτριας και στην κατηγορία κορασίδων και στις νεάνιδες ενώ διατηρεί ακόμα το πανελλήνιο ρεκόρ στις μικρές κατηγορίες.

Μαζί με τον συναθλητή της Σπύρο Μούκα ανέβηκαν ξανά στο βάθρο αφού κατέκτησαν και το ασημένιο μετάλλιο στο μικτό ομαδικό του σύνθετου τόξου.

 

Ο Σπύρος Μουκας στον πρώτο του αγώνα μετά την διετή αποχή του έδειξε ξανά την δυναμική του.Στους ολυμπιακούς γύρους αντιμετώπισε νωρίς τον πανευρωπαϊκό πρωταθλητή Δημήτρη Δρακιωτη από τον οποίο ηττήθηκε με μολις ένα πόντο ,κάτι που τον κράτησε εκτός των ημιτελικων και τελείωσε τον αγώνα του στην 6 θέση.

Στο Ολυμπιακό τόξο Γυναικών η επίσης 15χρονη Στρεμμενου Έλενα ανάμεσα στις 25 καλύτερες γυναίκες, ηττήθηκε στον μικρό τελικό τερματίζοντας στην 4 θέση του πανελληνίου πρωταθλήματος.

Απόλυτα ικανοποιημενος είναι ο προπονητής Μάνθος Στρεμμενος,που για άλλη μια χρονιά οι αθλητες του εντυπωσίασαν με τις επιδόσεις τους Η προετοιμασία συνεχίζεται εντατικά τόσο για το Πρωτάθλημα Νέων την επόμενη εβδομάδα στη Κοζάνη, με την συμμετοχή 9 αθλητών του συλλόγο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports