Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Ο βετεράνος σκηνοθέτης Ρίντλεϊ Σκοτ θα γυρίσει τη βιογραφική ταινία για τους θρυλικούς Bee Gees

Ο βετεράνος σκηνοθέτης Ρίντλεϊ Σκοτ θα γ...
Μαρτάτος Tάκης

Ο Μπάρι Γκιμπ ο μοναδικός από τους αδελφούς Γκιμπ που βρίσκεται εν ζωή θα αναλάβει ρόλο εκτελεστικού παραγωγού στην ταινία της Paramount

Παρά τα 86 του χρόνια ο Βρετανός σκηνοθέτης Ρίντλεϊ Σκοτ του «Μονομάχου» και του «Θέλμα και Λουίζ», δεν σταματά να ασχολείται με νέες ταινίες.

Πρόσφατα προβλήθηκε στις κινηματογραφικές αίθουσες, και της Πάτρας η ταινία «Ναπολέων» (διεκδικεί 3 βραβεία Όσκαρ κοστουμιών, σκηνικών & οπτικών εφέ) σε σκηνοθεσία του Ρ. Σκοτ, με πρωταγωνιστή τον τιμημένο με Όσκαρ Χοακίν Φίνιξ που στο box office ξεπέρασε τα 220 εκατ. δολάρια σε εισπράξεις παγκοσμίως. Επίσης όπως θυμίζει και το flix.gr, τον ερχόμενο Νοέμβριο αναμένεται να δούμε και το πολυαναμενόμενο σίκουελ του «Μονομάχου - Gladiator», με πρωταγωνιστές τον Πολ Μεσκάλ και τον Ντένζελ Ουάσινγκτον. Και όπως δείχνουν τα πράγματα, ο ακάματος Ρίντλει Σκοτ δεν σταματά μόνο εκεί.

Σύμφωνα με το Deadline ο γεννημένος το 1937, Ρίντλει Σκοτ βρίσκεται στις τελικές διαπραγματεύσεις για να σκηνοθετήσει μια ακόμα βιογραφική ταινία, αυτή την φορά για τους θρυλικούς Bee Gees. Το κινηματογραφικό στούντιο της Paramount έχει αναλάβει την παραγωγή μαζί με την Amblin Entertainment του Στίβεν Σπίλμπεργκ, με τον Τζον Λόγκαν, τον σεναριογράφο του «Μονομάχου» και του «Alien: Covenant», να γράφει το σενάριο της επικείμενης ταινίας.

Ο Μπάρι Γκιμπ ο μοναδικός από τους αδελφούς Γκιμπ που συγκροτούσαν ένα από τα πιο διάσημα μουσικά σχήματα της δεκαετίας του ΄70, που βρίσκεται εν ζωή (έχει γεννηθεί την 1η Σεπτεμβρίου 1946) θα αναλάβει ρόλο executive producer – εκτελεστικού παραγωγού στην ταινία, δίνοντας έτσι ένα ακόμη δείγμα της ευλογίας & έγκρισης του προς το project.

Δεν είναι η πρώτη φορά όμως που μια βιογραφική ταινία για τους Bee Gees είναι στα σκαριά. Πριν τρία χρόνια το στούντιο της Paramount είχε δώσει και πάλι το πράσινο φως για μια ταινία, με σκηνοθέτη όμως τότε τον Κένεθ Μπράνα πάνω σε σενάριο του Μπεν Έλτον, ενός σεναριογράφου με τον οποίο ο Μπράνα έχει συνεργαστεί ξανά, κάτι που τελικά δεν ευδοκίμησε.

Ο Robin Hugh Gibb των Bee Gees έζησε από τις 22 Δεκεμβρίου 1949 έως τις 20/5/2012 ενώ ο πιο γόης από τα αδέλφια, ο Maurice Ernest Gibb πέθανε στις 12 Ιανουαρίου 2003 στα 53 του μόλις χρόνια (είχε γεννηθεί τον Δεκέμβριο του 1949).

Οι Bee Gees ήταν εξαιρετικά δημοφιλείς και αγαπητοί στα τέλη του ’70 και στα 80ς και στη χώρα μας & στην Πάτρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture