Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η τρυφερή ανάρτηση της κόρης του σταρ Τζον Τραβόλτα για τα 70α γενέθλια του

Η τρυφερή ανάρτηση της κόρης του σταρ Τζ...

«Χρόνια πολλά στον άνθρωπο που είναι πάντα στο πλευρό μου & που φέρνει πάντα φως και ομορφιά σε αυτόν τον κόσμο. Σε αγαπώ μέχρι το φεγγάρι και πίσω» έγραψε η 23χρονη μοντέλο και ηθοποιός για τον πατέρα της

Ο Aμερικανός σταρ Τζον Τραβόλτα (John Travolta) είχε τα γενέθλια του την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου και έγινε αισίως 70 ετών με την κόρη του Έλα (Ella Bleu Travolta) να κοινοποιεί μία τρυφερή ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέροντας πως ο μπαμπάς της είναι πάντα στο πλευρό της.

«Χρόνια πολλά στον άνθρωπο που είναι πάντα στο πλευρό μου και που φέρνει πάντα φως και ομορφιά σε αυτόν τον κόσμο. Σε αγαπώ μέχρι το φεγγάρι και πίσω» έγραψε η 23χρονη μοντέλο και ηθοποιός στη λεζάντα της ανάρτησής της στο Instagram και την συνόδευσε με μία φωτογραφία από την παιδική της ηλικία με τον διάσημο ηθοποιό πατέρα της.

Ο Τζον Τραβόλτα δέχτηκε επίσης τις ευχές της συμπρωταγωνίστριάς του στην ταινία «Perfect» του 1985, Τζέιμι Λι Κέρτις (Jamie Lee Curtis) η οποία & μοιράστηκε φωτογραφίες από το παρελθόν μεταξύ των οποίων και το εξώφυλλο του περιοδικού Rolling Stone που πόζαραν μαζί τον Ιούλιο του 1985.

Ο Τραβόλτα που πρωτοέγινε μεγάλο όνομα στο Χόλιγουντ το 1977 χάρη στην ταινία «Πυρετός το σαββατόβραδο- Saturday Night Fever‎‎» όπου πρωτοστατούσαν τα disco τραγούδια των Bee Gees, έχει γεννηθεί στις 18 Φεβρουαρίου 1954 στο Ίνγκλγουντ, στο Νιου Τζέρσι των ΗΠΑ.

Ακολούθησε το 1978 το περίφημο «Grease» σε σκηνοθεσία Ράνταλ Κλάιζερ με την αξέχαστη Ολίβια Νιούτον Τζον ενώ φαινόμενο παραμένει στο Χόλιγουντ, η δυναμική επιστροφή και «αναγέννηση» του Τραβόλτα το 1994 με το Οσκαρικό και ανατρεπτικό «Pulp Fiction» του Κουέντιν Ταραντίνο.

Ο Τραβόλτα έχει ακόμα παίξει σε δυναμικές περιπέτειες όπως το φιλμ «Αδίστακτα πρόσωπα» το 1997 σε σκηνοθεσία Τζον Γου μαζί με τον Νίκολας Κέιτζ, στο κοινωνικό φιλμ του Στίβεν Ζείλιαν «A Civil action – O Kατήγορος» το 1999 (όπου παραγωγοί ήταν οι Ρόμπερτ Ρέντφορντ, Ρέιτσελ Πφέφερ, Σκοτ Ρούντιν) και στο «Hairspray» του Άνταμ Σάνκμαν το 2007.

Μία δραματική στιγμή στη ζωή του ήταν ο θάνατος της συζύγου του, ηθοποιού Κέλι Πρέστον το 2020, με την οποία ήταν παντρεμένοι από το 1991.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

"Pulp Fiction".

"Pulp Fiction".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight