Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΘΕΑΤΡΟ

/

Πάτρα: Έρχεται ξανά η Άννα Αδριανού με το "Θα σε δω στον Παράδεισο" στο Act

Πάτρα: Έρχεται ξανά η Άννα Αδριανού με τ...

Η αγαπητή ηθοποιός που βλέπουμε στη σειρά "Έρωτας Φυγάς", πρωταγωνιστεί στο έργο του Νιλ Σάιμον μαζί με τον Γιώργη Κοντοπόδη

H comedy «Θα σε δω στον Παράδεισο» με την αγαπητή Άννα Αδριανού και τον Γιώργη Κοντοπόδη, μετά την πρώτη sold-out παράσταση που δόθηκε στο act 6/2/2024, έρχεται ξανά στην Πάτρα στο θέατρο act, στο πάνω μέρος στις σκάλες Γεροκωστοπούλου αυτή τη Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024 στις 21.15.

 Μετά τις επιτυχημένες παραστάσεις, του «Κοιμώμενου Χαλεπά» που κατακλύστηκαν από το θεατρόφιλο κοινό της Πάτρας, οι δημιουργοί της παράστασης, φέρνουν το «Θα σε δω στον Παράδεισο »για μια ακόμαπαράσταση, την Δευτέρα 19  Φεβρουαρίου στις 21:15. Πρόκειται για το τελευταίο έργο του σπουδαίου Αμερικανού κωμωδιογράφου Νιλ Σάιμον (Ξυπόλητοι στο πάρκο), ο οποίος έζησε από το 1927 έως το 2018.

Το έργο αυτό παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, (ήδη από τον Οκτώβριο παίζεται στο θέατρο Αλκμήνη στην Αθήνα), σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Λιακόπουλου, με την Άννα Αδριανού, κόρη του σπουδαίου πρωταγωνιστή Νίκου Βασταρδή, στο ρόλο της Ρόουζ και τον Γιώργη Κοντοπόδη στον ρόλο του Ουάλς.

Τι μπορεί να κάνει έναν άνθρωπο, να μένει προσκολλημένος σε ένα μεγάλο έρωτα, ο οποίος δεν είναι πια στη ζωή; Να συνυπάρχει μαζί του... να μιλάει μαζί του... να τον συμβουλεύεται... να κάνει έρωτα μαζί του... και όλα αυτά παρά τις έντονες αντιδράσεις του περίγυρού.

Η πρωταγωνίστρια του έργου μας, Ρόουζ, ζει αυτή ακριβώς την κατάσταση, τα τελευταία χρόνια, από την ημέρα που ο μεγάλος έρωτας της ζωής της, Ουάλς, πέθανε από ανακοπή... την ώρα που οι δυο τους έκαναν μπάρμπεκιου στον κήπο. Η δεινή οικονομική κατάσταση της Ρόουζ, αναγκάζει το φάντασμα του νεκρού προστάτη - φύλακα άγγελου της, να επιστρατεύσει το τελευταίο ανολοκλήρωτο έργο του, προκειμένου η Ρόουζ να βγει από αυτό το αδιέξοδο.

Και έτσι βρισκόμαστε ένα απόγευμα του Σεπτέμβρη, μόλις έχει μπει το φθινόπωρο και τα φύλλα έχουν αρχίσει να πέφτουν στην παραθαλάσσια εξοχική κατοικία του έργου, με τη Ρόουζ, την πάντα πιστή βοηθό της Αρλεν, που επιφυλάσσει μια έκπληξη για τους θεατές και τον νέο συγγραφέα, Τζον, που επιφυλάσσει μια άλλη έκπληξη.

Ένα έργο για την απόλυτη αγάπη, που ενώνει την ζωή με τον θάνατο.

Σκηνοθεσία - επιμέλεια ήχου : Αλέξανδρος Λιακόπουλος

Μετάφραση - απόδοση : Ρένα Ρίγγα

Επιμέλεια σκηνικού : Μιχάλης Παπαδόπουλος

Κοστούμια : Κατερίνα Κοντου

Μουσική σύνθεση : Άγγελος Ανδρεόπουλος 

Φωτισμοί : Μανώλης Μπράτσης 

Βοηθός Σκηνοθέτη : Πηνελόπη Μπουρλή 

Βοηθος ενδυματολόγου : Αγγελική Πουλη.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Άννα Αδριανού, Γιωργης Κοντοπόδης, Δανάη Καλοπήτα και ο Νίκος Καραγιαννίδης.

Την Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου στις 21:15 στο act.

Τιμές εισιτηρίων : 15 ευρώ (κεντρικό διάζωμα), 12 ευρώ (πλαινό διάζωμα).

Διάρκεια παράστασης : 90 λεπτά.

Προπώληση: https://www.ticketservices.gr/event/periodeia-tha-se-do-ston-paradeiso/?lang=el

Τρέιλερ: https://www.facebook.com/act.theater.patras/videos/338014059214225

Εκ των υποστηρικτών επικοινωνίας των παραστάσεων του act είναι & το thebest.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture