Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΘΕΑΤΡΟ

/

«Παπάγια Μάντολες» με τον Χρήστο Χρήστου σε σκηνοθεσία Πέτρας Μαυρίδη, στο Θέατρο 104 στην Αθήνα

«Παπάγια Μάντολες» με τον Χρήστο Χρήστου...

Το έργο που είναι μια καυστική κωμωδία για γερά στομάχια, θα παίζεται από 24 Φεβρουαρίου μέχρι 28 Απριλίου 2024, κάθε Σάββατο στις 18:30 & Κυριακή στις 21.00

Η παράσταση με τίτλο «Παπάγια Μάντολες» του Αντώνη Κρύσιλα σε σκηνοθεσία της Πατρινής ηθοποιού Πέτρας Μαυρίδη, με τον Χρήστο Χρήστου ανεβαίνει στο Θέατρο 104 (στην Ευμολπιδών 41) στην Αθήνα.

Το έργο που είναι μια καυστική κωμωδία για γερά στομάχια, θα παίζεται από 24 Φεβρουαρίου μέχρι 28 Απριλίου 2024, κάθε Σάββατο στις 18:30 & Κυριακή στις 21.00.

Το λινκ των εισιτηρίων:

https://www.more.com/theater/papagia-mantoles

Λίγα λόγια για το έργο..

Πρόκειται για τη βραβευμένη μαύρη κωμωδία του Αντώνη Κρύσιλα που αφηγείται την πορεία ενός καταξιωμένου Σεφ από την απόλυτη δόξα ως το κελί της φυλακής. Μια ιστορία δοσμένη με καυστικό χιούμορ, που συνθέτει ένα μαγειρικό καμβά από εντελώς ετερόκλητα υλικά! Δε μένει όμως σ’ αυτό. Το έργο μπαίνει πιο βαθιά και δε διστάζει να κατονομάσει τα κακώς κείμενα της εποχής τόσο στην πολιτική σκηνή της χώρας όσο και στο σύγχρονο τρόπο ζωής.

Το “κακό παιδί της μαγειρικής” όπως τον αποκαλεί ο συγγραφέας λέει όλα αυτά που όλοι μας έχουμε σκεφτεί αλλά κανείς δεν έχει τολμήσει να κάνει. Όπως αναφέρει και στο κείμενο: Θα μπορούσα βέβαια να κάνω αυτό πού μου ζήτησαν. Να τους τραπεζώσω, να εισπράξω μισό ετήσιο προϋπολογισμό και να το βουλώσω. Όπως έκανα πάντα. Όπως κάνουμε όλοι μας πάντα. Θα ήμουν έξω τώρα. Καταξιωμένος. Όχι όμως και ελεύθερος!

«Παπάγια Μάντολες» έχει το menu και σας περιμένουμε να το απολαύσετε. Ελάτε χωρίς ενοχές!

Συντελεστές:

Κείμενο: Αντώνης Κρύσιλας

Σκηνοθεσία: Πέτρα Μαυρίδη, Αλέξανδρος Μούστας

Σκηνικά-Κοστούμια: Γιάννης Κράβαρης

Επιμέλεια Κίνησης: Πέτρα Μαυρίδη

Φωτισμοί: Χρήστος Χρήστου

Φωτογραφίες-Αφίσα: Αντώνης Χρήστου

Επικοινωνία Παράστασης: Νταίζη Λεμπέση

Ερμηνεύει ο Χρήστος Χρήστου.

Η ταλαντούχα Πέτρα Μαυρίδη που την έχουμε δει και σε παραστάσεις του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας και στην συγκινητική τηλεοπτική σειρά «Κόκκινο ποτάμι», έπαιξε και σε μία ταινία μικρού μήκους σε σκηνοθεσία Αντώνη Βαλληνδρά που πρόσφατα προβλήθηκε από την Κινηματογραφική Λέσχη Πάτρας στη Βέσο Μάρε.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture