Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

/

Ο Ι.Ο. Πατρών με τον Δήμο Πατρέων

Ο Ι.Ο. Πατρών με τον Δήμο Πατρέων

Εποικοδομητική συνάντηση της Δημοτικής Αρχής με εκπροσώπους του Ι.Ο.Π.

Στις εγκαταστάσεις του Ι.Ο.Πατρών πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 15 Φεβρουαρίου, η συνάντηση του Δημάρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη και του Αντιδημάρχου Αθλητισμού Τάκη Πετρόπουλου, με μέλη του Δ.Σ. καθώς και στελέχη του Ομίλου  μετά από πρόσκληση του Ι.Ο.Π.

Η συνάντηση διήρκησε δύο ώρες και σε αυτήν συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στον σχεδιασμό του παραλιακού μετώπου και τα προβλήματα της Μαρίνας της Πάτρας. Εκπρόσωποι και ο πρόεδρος του Ι.Ο.Πατρών, Κωνσταντίνος Καλογερόπουλος φανέρωσαν την αγωνία τους για την απουσία ενημέρωσης στον σχεδιασμό του παραλιακού μετώπου και συζήτησαν τρόπους με τους οποίους είναι εφικτό στα σχέδια του Δήμου να αποτυπωθούν οι προβληματισμοί και οι προτάσεις τους και ζήτησαν από τον Δήμαρχο και ενημερώθηκαν για τα σχέδια της δημοτικής αρχής αλλά και για την ίδια την διαδικασία.


Η Δημοτική Μαρίνα Πάτρας αποτελεί πάντα ένα πόλο έλξης των πατρινών, αλλά και των επισκεπτών και υπάρχει η ανάγκη παρεμβάσεων για την επισκευή της. Αναφέρθηκαν επίσης τα προβλήματα που υπάρχουν εδώ και χρόνια, ειδικά στη βόρεια λεκάνη, όπου ελλιμενίζονται τα σκάφη του ιστιοπλοϊκού και συζητήθηκε η δυνατότητα συνεργασίας του Δήμου και του Ιστιοπλοϊκού προκειμένου να γίνουν εφικτές επισκευές και να λυθούν όσο πιο άμεσα είναι δυνατόν τα προβλήματα. Επίσης αναφέρθηκε η καλή συνεργασία που υπάρχει στο τμήμα ιστιοπλοΐας ΑμεΑ

Για τον ΙΟΠ είναι πολύ σημαντικό φορείς της πόλης να αποτυπώνουν τις απόψεις τους θεσμικά και είναι ανησυχητικό το γεγονός ότι άλλοι φορείς και οργανώσεις δεν έχουν εκφράσει την άποψή τους, αλλά και δεν έχουν αισθανθεί την ανάγκη να την εκφράσουν, σχετικά με το  τι πρόκειται να συμβεί στο παραλιακό μέτωπο της πόλης.    

Ένας εξωστρεφής και δραστήριος όμιλος πρέπει να συνομιλεί και να συνεργάζεται με την Δημοτική Αρχή για το καλό της πόλης, πολύ περισσότερο σε μια περίοδο κατά την οποία εξαγγέλλονται έργα ανάπλασης ενός εμβληματικού μέρους της πόλης, όπως είναι το παραλιακό μέτωπο.   

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports