Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Κώστας Σβόλης: Στηρίζουμε τον ΟΛΠΑ, θέλουμε σύγχρονη και ανοικτή Μαρίνα

Κώστας Σβόλης: Στηρίζουμε τον ΟΛΠΑ, θέλο...

Επίσκεψη δτα γραφεία του ΟΛΠΑ

Επίεσκεψη στα γραφεία του ΟΛΠΑ πραγματοποίησε η δημοτική παράταξη του Κώστα Σβόλη, για το σχέδια αναφορικά με τη δημιουργία μαρίνας μεγάλων σκαφών.

Όπως επισημαίνει, "το συγκεκριμένο έργο θα αποτελέσει πηγή εσόδων για την περιοχή μας και μοχλό ανάπτυξης, θα δώσει θέσεις εργασίας σε πατρινούς και – το κυριότερο – θα είναι ανοικτό για όλους τους συμπολίτες μας".

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Από την πρώτη κιόλας στιγμή που προέκυψε το θέμα της δημιουργίας Μαρίνας Mega Yaght στην πόλη μας, η δημοτική παράταξη «Πάτρα Ενωμένη» ζήτησε από τη Δημοτική Αρχή την παρουσία του διευθύνοντα συμβούλου του ΟΛΠΑ Παναγιώτη Αναστασόπουλου στο Δημοτικό Συμβούλιο, προκειμένου να μας ενημερώσει για το σημαντικό έργο που θα αναβαθμίσει την περιοχή μας.


Μετά και την άρνηση της Δημοτικής Αρχής στο αυτονόητο και στην κοινή λογική, επισκεφτήκαμε τα γραφεία του ΟΛΠΑ, εκεί όπου είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε το θέμα με τον διευθύνοντα σύμβουλο του Οργανισμού, Π. Αναστασόπουλο, ο οποίος μας ανέπτυξε με πολλές λεπτομέρειες το χρονοδιάγραμμα περάτωσης και τη χρηματοδότηση του έργου.
Μετά από όλα όσα ακούσαμε, καταρχήν καταρρίπτονται τα ιδεοληπτικά συνθήματα της Δημοτικής Αρχής για δήθεν «κλειστό λιμάνι» και για «λιμάνι μόνο των πλουσίων».
Το συγκεκριμένο έργο θα αποτελέσει πηγή εσόδων για την περιοχή μας και μοχλό ανάπτυξης, θα δώσει θέσεις εργασίας σε πατρινούς και – το κυριότερο – θα είναι ανοικτό για όλους τους συμπολίτες μας.
Δεν είναι τυχαίο ότι στον 21ο αιώνα όλες οι πόλεις με θαλάσσιο μέτωπο αναζητούν τρόπους για να κατασκευάσουν τέτοιου είδους μαρίνες που θα αναβαθμίσουν τη γεωστρατηγική τους θέση και τις παρεχόμενες υπηρεσίες σε πολίτες και επισκέπτες, και την ίδια ώρα η Δημοτική Αρχή της Πάτρας επιμένει να κρατάει την πόλη μας, με την τόση πλεονεκτική θέση, καθηλωμένη σε αγκυλώσεις και στη λίθινη εποχή.
Αναμενόμενο, βέβαια, όλο αυτό, από τη στιγμή που ούτε η υπάρχουσα μαρίνα είναι, πλέον, σε θέση να παράσχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, γιατί έχει εγκαταλειφθεί στην τύχη της.
Καλούμε τη Δημοτική Αρχή να προσγειωθεί επιτέλους στον πραγματικό κόσμο και να συνεργαστεί με τον ΟΛΠΑ, ούτως ώστε η Πάτρα να στηρίξει το συγκεκριμένο εγχείρημα με την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συναίνεση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις