Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

"Σιδερένια Γροθιά": Κάνει πρεμιέρα στις Ελληνικές αίθουσες στις 8/2/2024

"Σιδερένια Γροθιά": Κάνει πρεμ...
Μαρτάτος Tάκης

Η ταινία με τον Ζακ Έφρον, τον Τζέρεμι Άλεν Γουάιτ και τον Χάρις Ντίκινσον αναμένεται να έρθει για προβολή και στην Πάτρα, στη Βέσο Μάρε

H ταινία «Σιδερένια Γροθιά - The Iron Claw» που προβάλλεται ήδη στο εξωτερικό με επιτυχία, με πρωταγωνιστή τον Ζακ Έφρον, κάνει πρεμιέρα στη χώρα μας σε διανομή της Tanweer την Πέμπτη 8/2/2024 και θα την δούμε και στην Πάτρα.

Tο φιλμ περιγράφει την αληθινή ιστορία των αχώριστων αδελφών Von Erich, οι οποίοι έγραψαν ιστορία στον απαιτητικό κόσμο της επαγγελματικής πάλης - wrestling στις αρχές της δεκαετίας του ’80.

Οι έως τώρα εισπράξεις της ταινίας είναι στα 36,5 εκατ. δολάρια ενώ συγκεντρώνει και υψηλό μέσο όρο 89% στο rotten tomatoes.

Σενάριο-Σκηνοθεσία: Σον Ντέρκιν.

Πρωταγωνιστούν oι: Ζακ Έφρον, Τζέρεμι Άλεν Γουάιτ, Χάρις Ντίκινσον, Μόρα Τίρνι, Στάνλεϊ Σίμονς, Χολτ ΜακΚάλανι και η Λίλι Τζέιμς.

Διεύθυνση Φωτογραφίας: Ματίας Ερντέλι.

Σκηνογραφία: Τζέιμς Πράις.

Κοστούμια: Τζένιφερ Στάρζικ.

Μοντάζ: Μάθιου Χάναμ.

Μουσική: Ρίτσαρντ Ριντ Πάρι.

Διάρκεια: 132 λεπτά.

Πρόκειται για την τρίτη ταινία του ταλαντούχου Σον Ντέρκιν (Μάρθα Μάρσι Μέι Μαρλίν) και αφορά στο συνταρακτικό χρονικό μιας αμερικανικής οικογένειας, το επικό πορτρέτο της απίθανης ανόδου των αδελφών Φον Έριχ στην κορυφή της επαγγελματικής πάλης, κάτω από τη σκιά του πατέρα τους. Είναι μία αληθινή και τραγική ιστορία που διαδραματίστηκε στο φως της δημοσιότητας. Στην ταινία πρωταγωνιστούν όπως προείπαμε, ο 36χρονος σταρ Ζακ Έφρον, ο 32χρονος ηθοποιός Τζέρεμι Άλεν Γουάιτ της τηλεοπτικής επιτυχίας «The Bear», ο Χάρις Ντίκινσον, η Λίλι Τζέιμς, κ.α.

Ο 42χρονος Καναδοαμερικανός σκηνοθέτης Sean Durkin είναι κυρίως γνωστός από την ταινία «Martha Marcy May Marlene» με την Ελίζαμπεθ Όλσεν του 2011.

Σύνοψη

Η αληθινή ιστορία των αχώριστων αδελφών Φον Έριχ, που έγραψαν ιστορία στον απίθανα ανταγωνιστικό κόσμο της επαγγελματικής πάλης στις αρχές της δεκαετίας του '80. Μέσα από τραγωδίες και θριάμβους, κάτω από τη σκιά του επιβλητικού πατέρα και προπονητή τους, τα αδέλφια επιδιώκουν με κάθε κόστος να αφήσουν το ανεξίτηλο σημάδι τους στα πιο διάσημα ρινγκ.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture