Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

MORE SPORTS

/

Παντρεύτηκαν Πύρρος Δήμας και Αφροδίτη Σκαφίδα - ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ

Παντρεύτηκαν Πύρρος Δήμας και Αφροδίτη Σ...

Ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε στενό οικογενειακό κύκλο

Ο Πύρρος Δήμας και η Αφροδίτη Σκαφίδα ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε στενό οικογενειακό κύκλο το απόγευμα του Σαββάτου.

Το ζευγάρι αναμένεται σε λίγο καιρό να υποδεχτούν το πρώτο του παιδί, με τον Ολυμπιονίκη να έχει αποκτήσει άλλα τέσσερα παιδιά από τον πρώτο του γάμο.

Το ευχάριστο γεγονός έγινε γνωστό μέσα από τα social media με εικόνες που κοινοποίησαν φίλοι του ζευγαριού που έδωσαν το παρών στη χαρά τους.

«Με έκανε να χαμογελάσω ξανά»
«Η Αφροδίτη με έκανε να χαμογελάσω ξανά. Είναι ένας άνθρωπος πολύ ζεστός, πολύ γλυκός, έχει πολλή αγάπη μέσα της. Δεν είναι εύκολο να βρεις έναν άνθρωπο να σε καταλαβαίνει και να τον καταλαβαίνεις. Είμαι χαρούμενος, με κάνει χαρούμενο. Έλεγα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να βρω έναν άνθρωπο να με καταλάβει, να καταλάβει πως αισθάνομαι και πως νιώθω. Δεν είναι καθόλου εύκολο να βρεις τον άνθρωπό σου» είχε αναφέρει σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Πύρρος Δήμας.

«Είχα απογοητευτεί. Ήρθε σε μια πολύ δύσκολη στιγμή της ζωής μου, είχα χάσει τη μητέρα μου τότε. Την ήξερα σαν αθλήτρια, εποχές 2000 περνούσα από μπροστά της, για να πάω να δω τον κουμπάρο μου, έπρεπε να περιμένω να κάνει το άλμα και να προχωρήσω. Την έβλεπα, αλλά δεν την έβλεπα. Δε μιλήσαμε ποτέ, δεν χαιρετηθήκαμε ποτέ και γνωριστήκαμε πολύ αργότερα. Εκεί που δεν το περιμένεις… Από την πρώτη στιγμή, από την πρώτη ματιά».

Διαβάστε στο sportin.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports