Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CINEFIL

/

Συνεχίζει να "σκίζει" η ταινία του Γιώργου Λάνθιμου - Έφτασε πανελλαδικά τα 330.000 εισιτήρια

Συνεχίζει να "σκίζει" η ταινία...
Μαρτάτος Tάκης

Καλό το ξεκίνημα και για την ταινία του Αλεξάντερ Πέιν "Τα Παιδιά του Χειμώνα" με σχεδόν 17.000 εισιτήρια

Το «Poor Things» του Γιώργου Λάνθιμου ενισχυμένο και από τις 11 υποψηφιότητες για Όσκαρ που έλαβε, συνεχίζει και δικαίως να προσελκύει το κοινό και μάλιστα έχει κατορθώσει να τραβά κοινό όλων των ηλικιών.

Το περασμένο 4ήμερο 25 έως 28 Ιανουαρίου 2024, το τολμηρό, ιδιαίτερο και απολαυστικό θα λέγαμε «Poor Things» με την Έμμα Στόουν και τον Μαρκ Ράφαλο που και οι δύο είναι υποψήφιοι στα Όσκαρ, έκοψε σε 96 αίθουσες πανελλαδικά, 31.616 εισιτήρια καταλαμβάνοντας & πάλι την 1η θέση του box office και σε σύνολο 5 εβδομάδων προβολής η ταινία του Γιώργου Λάνθιμου μπορεί να «καυχιέται» ότι έχει πλησιάσει τα 330.000 εισιτήρια (για την ακρίβεια είναι στα 328.866).

Στο εξωτερικό επίσης η φήμη των υποψηφιοτήτων για Όσκαρ που έλαβε η ταινία, «έσπρωξε» ανοδικά το φιλμ που απ’ όσο είδαμε στο box officemojo, έχει ξεπεράσει τα 51 εκατ. δολάρια, τα 24,8 εκατ. εκ των οποίων προέρχονται από τη Βόρειο Αμερική.

«Τα Παιδιά του Χειμώνα» του Ελληνοαμερικανού Αλεξάντερ Πέιν, ο οποίος από την πλευρά της μητέρας του κατάγεται από την Κρόκοβα του Αιγίου, είχε ένα καλό ξεκίνημα στις αίθουσες της χώρας μας, κόβοντας σε 56 αίθουσες πανελλαδικά, 16.773 εισιτήρια το 4ήμερο της πρεμιέρας του όπως είδαμε στο flix.gr.

Στην 3η θέση πλασαρίστηκε το φιλμ «Ferrari» του Μάικλ Μαν (παίζεται και στην Πάτρα), με τον Άνταμ Ντράιβερ και την Πενέλοπε Κρουζ, κόβοντας σε 75 αίθουσες πανελλαδικά, 15.164 εισιτήρια στο ξεκίνημα προβολής του.

Για το «The Holdovers – Τα Παιδιά του Χειμώνα» με τον θαυμάσιο Πολ Τζιαμάτι να προσθέσουμε πως πηγαίνει καλά και στο εξωτερικό, με τις εισπράξεις μέχρι στιγμής να είναι στα 31,3 εκατ. δολάρια παγκοσμίως με τα περίπου 20 εκατ. να προέρχονται από τη Βόρειο Αμερική. Και εδώ η υπέροχη αυτή και γλυκιά μελαγχολική ταινία ενισχύεται από τις 5 υποψηφιότητες που έχει για Όσκαρ, ανάμεσα τους και για καλύτερη ταινία.

Το ανιμέισον φιλμ «Γάτες στο Μουσείο» του Βασίλι Ροβένσκι (παίζεται και στην Πάτρα στα Options Cinemas στη Βέσο Μάρε) στο ξεκίνημα προβολής του, σε 71 αίθουσες πανελλαδικά, έκοψε κάτι λιγότερο από 10.000 (για την ακρίβεια 9.563 εισιτήρια).

Το δε φιλμ που είχε γυριστεί στη Θεσσαλονίκη, «Αποστολή στην Ελλάδα - The Bricklayer» του Ρένι Χάρλιν με τον Άαρον Έκχαρτ, σε 26 αίθουσες πανελλαδικά, έκοψε  5.277 εισιτήρια παίζεται και στην Πάτρα στη Βέσο Μάρε).

Όσο για την επιστροφή της Μεγκ Ράιαν με τη νέα ρομαντική κομεντί «Τί Συνέβη Μετά», φιλμ που δεν ήρθε προς το παρόν στην Πάτρα, αρκέστηκε σε 1.070 εισιτήρια που έκοψε στην πρεμιέρα της το περασμένο 4ήμερο σε 18 οθόνες και βρέθηκε μόλις στην 16η θέση της συνολικής λίστας.

"Γάτες στο Μουσείο".

"Γάτες στο Μουσείο".

"Ferrari".

"Ferrari".

"The Holdovers".

"The Holdovers".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Cinefil