Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

"Αποστολή στην Ελλάδα" με τον Άαρον Έκχαρτ: Κάνει πρεμιέρα 25/1 στις κινηματογραφικές αίθουσες

"Αποστολή στην Ελλάδα" με τον ...
Μαρτάτος Tάκης

Η ταινία σε διανομή της Σπέντζος γυρίστηκε στη Θεσσαλονίκη και συμμετείχαν και Έλληνες ηθοποιοί όπως ο Άκης Σακελλαρίου

Την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024 βγαίνει έρχεται στις κινηματογραφικές αίθουσες της χώρας μας η ταινία με τίτλο «Αποστολή στην Ελλάδα - The Bricklayer» που γυρίστηκε στην Θεσσαλονίκη, με τη συμμετοχή ελληνικής παραγωγής και Ελλήνων ηθοποιών.

Όταν κάποιος εκβιάζει τη CIA – δολοφονώντας δημοσιογράφους και κάνοντας τις δολοφονίες να φαίνονται ως ευθύνη της υπηρεσίας- η CIA (Tim Blake Nelson και Nina Dobrev) πρέπει να φέρει πίσω σε ενεργό δράση τον λαμπρό και επαναστάτη πράκτορά της (τον υποδύεται ο 55χρονος Αμερικανός ηθοποιός Aaron Eckhart), αναγκάζοντάς τον να αντιμετωπίσει το παρελθόν του.

Διάρκεια: 110 λεπτά.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Renny Harlin

ΣΕΝΑΡΙΟ: Noah Boyd, Matt Johnson, Marc Moss

Παίζουν οι Aaron Eckhart, Nina Dobrev, Tim Blake Nelson, Clifton Collins Jr., Άκης Σακελλαρίου, Ilfenesh Hadera.

Τα μυστικά που κρύβει η Θεσσαλονίκη, θα αποδειχτούν θανάσιμα.

Ένας πρώην πράκτορας της CIA αναλαμβάνει δράση, όταν ένας άλλος άνδρας εκβιάζει ολόκληρη την υπηρεσία.

Κάποιος εκβιάζει τη CIA – δολοφονώντας ξένους δημοσιογράφους και κάνοντας τις δολοφονίες να φαίνονται πως διαπράχθηκαν με ευθύνη της υπηρεσίας. Καθώς ο κόσμος αρχίζει να ενώνεται ενάντια στις ΗΠΑ, η CIA πρέπει να φέρει πίσω σε ενεργό δράση τον πιο λαμπρό πράκτορά της (Aaron Eckhart), ενώ ξετυλίγεται μια διεθνή συνωμοσία.

O Aaron Eckhart (Steve Vail) με ένα πλούσιο βιογραφικό, τοποθετείται μεταξύ των καλύτερων της βιομηχανίας. Έχει κερδίσει σημαντική αναγνώριση για τους ρόλους του, συμπεριλαμβανομένου του ερωτικού ενδιαφέροντος της Τζούλια Ρόμπερτς στην ταινία «ERIN BROCKOVICH», σε σκηνοθεσία Stephen Soderbergh.

Ωστόσο, η ερμηνεία του περιφρονημένου από την αγάπη, εκδικητικού άντρα στην ανεξάρτητη ταινία του Neil LaBute, «IN THE COMPANY OF MEN», ήταν εκείνη που τράβηξε για πρώτη φορά τα βλέμματα και το ενδιαφέρον των σινεφίλ ενώ πήρε και πολύ καλές κριτικές.

Αυτή η ταινία που είχε κάνει την πρεμιέρας της στο Φεστιβάλ του Σάντανς, έγινε μια από τις ανεξάρτητες ταινίες με τις υψηλότερες εισπράξεις της χρονιάς 1997.

Ο Eckhart κέρδισε υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα και Βραβείο Independent Spirit για τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στο σκηνοθετικό ντεμπούτο του Jason Reitman, «THANK YOU FOR SMOKING».

Άλλοι τίτλοι περιλαμβάνουν τον συμπρωταγωνιστικό ρόλο πλάι στον Τζόνι Ντεπ στο "The RUM DIARY", την ταινία δράσης επιστημονικής φαντασίας "BATTLE: LOS ANGELES", την ταινία "RABBIT HOLE" δίπλα στη Nicole Kidman και φυσικά, το "THE DARK KNIGHT" του σκηνοθέτη Christopher Nolan, ως Harvey.

H Nina Dobrev (Kate Bannon) θεωρείται μια από τις ταχύτερα ανερχόμενες ηθοποιούς στο Χόλιγουντ, έχοντας πρωταγωνιστήσει στην ρομαντική κωμωδία του Netflix LOVE HARD.

Πρόσφατα ολοκλήρωσε την κωμωδία THE OUT-LAWS, με παραγωγό τον Adam Sandler, όπου παίζει με τους Adam DeVine, Pierce Brosnan και Ellen Barkin, και την ταινία SICK GIRL, στην οποία είναι τόσο πρωταγωνίστρια, όσο και εκτελεστική παραγωγός.

Για έξι σεζόν, η Nina Dobrev πρωταγωνίστησε ως η fan-favorite "Elena Gilbert" και η σωσίας της "Katherine Pierce" στο εξαιρετικά επιτυχημένο δράμα του CW, THE VAMPIRE DIARIES από τους δημιουργούς Kevin Williamson και Julie Plec.

Όσο για τον Tim Blake Nelson (O'Malley) έχει εμφανιστεί σε περισσότερες από ογδόντα ταινίες μεγάλου μήκους, μεταξύ των οποίων το Οσκαρικό LINCOLN του Steven Spielberg, το BILLY LYNNE’S LONG HALFTIME WALK του Ang Lee, το The INCREDIBLE HULK του Louis Letterier, το MINORITY REPORT του Steven Spielberg, το THE THIN RED LINE του Terrence Malick, το O BROTHER ART THOU? των αδελφών Coen, κ.α.

Η ταινία σε διανομή Σπέντζος, αναμένεται να έρθει για προβολή και στην Πάτρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture