Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μεσολόγγι: «Δεν ομολόγησε τίποτα, είναι σκληρός» - Ξεσπά η αδερφή του Μπάμπη για τον 50χρονο

Μεσολόγγι: «Δεν ομολόγησε τίποτα, είναι ...

Τι είπε στην κατάθεσή του ο κρεοπώλης

Συνελήφθη σήμερα, Πέμπτη, ο 50χρονος για την υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι, διώκεται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα.

Τι είπε στην κατάθεσή του

Στην κατάθεσή του ο 50χρονος δέχτηκε βροχή ερωτήσεων για τις αντιφάσεις που διαπιστώθηκαν και τα κενά μνήμης που επικαλέστηκε, με τον ίδιο όμως να ακολουθεί την ίδια γραμμή. Υποστηρίζει πως είπε όλη την αλήθεια και πως δεν θυμάται με ακρίβεια τις κινήσεις που έκανε τη νύχτα της εξαφάνισης.

 Σημειώνεται πως ο άνδρας κλήθηκε να δώσει απαντήσεις για τις εικόνες που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας τη νύχτα που χάθηκαν τα ίχνη του Μπάμπη, για τις κλήσεις και τα μηνύματα που έστειλε σε φίλους, τα οποία αμέσως μετά διέγραψε και το λόγο που είπε ψέματα για το κινητό του τηλέφωνο.

 Υποστήριξε αρχικά πως δεν το είχε μαζί, αλλά από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου διαπιστώθηκε πως δεν έλεγε την αλήθεια.

 

 

Ξεσπά η αδερφή του αγνοούμενου

Νωρίτερα οι αστυνομικοί κάλεσαν την οικογένεια του 31χρονου αγνοούμενου προκειμένου να την ενημερώσει για τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση, τόσο για τη συμπληρωματική κατάθεση του 50χρονου όσο και για τη σύλληψή του, καθώς και για τυχόν πρόσωπα που θα έρθουν στο επόμενο διάστημα για κατάθεση.

«Η ενημέρωση ήταν ουσιαστικά ότι δεν ομολόγησε ο 50χρονος για το που είναι ο Μπάμπης», είπε στο MEGA αρχικά η Χριστίνα, η αδερφή του 31χρονου αγνοούμενου.

 «Από χθες το απόγευμα μέχρι σήμερα το μεσημέρι που ήταν στην Ασφάλεια Μεσολογγίου δεν ομολόγησε τίποτα, οπότε είναι σκληρός. Ενώ περιμέναμε όλοι να βγει, τον έβγαλαν από πίσω, δεν ξέρω. Δεν τον είδαμε, ούτε στα δικαστήρια τον είδα εγώ προσωπικά. Δεν είχα οπτική επαφή μαζί του».

 Όπως είπε η αδερφή του αγνοούμενου, αναμένει μέσα στις επόμενες ημέρες να λάβει στα χέρια της τη δικογραφία για την υπόθεση.

Ακόμη 4 προσαγωγές για την εξαφάνιση του 31χρονου

Μετά την σύλληψη του 50χρονου σε τέσσερις ακόμη προσαγωγές προχώρησε η ΕΛΑΣ για την εξαφάνιση.

 Πρόκειται για δυο άντρες και δυο γυναίκες. Ειδικότερα, για τον 36χρονο φίλο του που παρέδωσε το κινητό του τηλέφωνο στην αστυνομία και τη σύζυγός του, μαζί με έναν 35χρονο άντρα, που φιλοξένησε τον κρεοπώλη στην ορεινή Ναυπακτία, λίγες ώρες από τη νύχτα που χάθηκαν τα ίχνη του 31χρονου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις