Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Πατρινό Καρναβάλι: Με δύο κουστούμια δια...

Πατρινό Καρναβάλι: Με δύο κουστούμια δια χειρός Πάρη Λαλιώτη η Βασίλισσα! Μάθαμε τι θα φορέσει

Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Πρόκειται για δύο κομμάτια αρκετά διαφορετικά

THE BEST CARNIVAL 2024
/

Για την τελετή έναρξης του Πατρινού Καρναβλιού ετοιμάζεται η Πάτρα με την βασίλισσά της Γεωργία Σακκά να εμφανίζεται το Σάββατο με δύο διαφορετικά κουστούμια, ένα το πρωί στην παράδοση του λαβάρου κι ένα στην τελετή έναρξης στην πλατεία Γεωργίου. 

Πρόκειται για δύο κομμάτια αρκετά διαφορετικά που ανήκουν στη συλλογή του Πάρη Λαλιώτη, που έχει κερδίσει πολλές φορές εντυπώσεις και βλέμματα μέσα από το γκρουπ του στο Πατρινό Καρναβάλι, διαγράφει μία ξεχωριστή διαδρομή στον επαγγελματικό σχεδιασμό ρούχων με έναν μοντέρνο αέρα και άποψη. Η γνωριμία του με τη βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού 2024 μετρά αρκετά χρόνια…

Όπως αναφέρει μιλώντας στο thebest.gr ο Πάρης Λαλιώτης, «με την Γεωργία γνωριζόμαστε εδώ και πολλά χρόνια. Ήταν το αγαπημένο παιδί του γκρουπ μας. Ήταν το κορίτσι που ανέβαινε στα άρματα λόγω της κίνησής της και του ταλέντου της στον χορό.  Την γνωρίσαμε μέσα από την «χοροδράση» της Βίκυς Αγόρα που έφτιαχνε τις χορογραφίες στο γκρουπ. Εκείνη την έφερε σε επαφή με το γκρουπ κι έτσι ξεκίνησε η σχέση μας. Φέτος ως βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού θα φορέσει δύο κουστούμια από τη συλλογή μου και τα δίνω σε συγκεκριμένες περιπτώσεις.

Το Σάββατο θα φορέσει ένα κουστούμι στην παράδοση του καρναβαλικού λαβάρου κι ένα στην τελετή έναρξης. Είναι δύο αρκετά διαφορετικά κομμάτια όμως και τα δύο της πάνε πολύ, ταιριάζουν με τον χαρακτήρα της. Έχει τρομερή ενέργεια και είναι τρομερός «εργάτης», δεν τα παρατάει, είναι επίμονη και πεισματάρα σε αυτό που αναλάβει και το φέρνει εις πέρας σε τέλειο βαθμό. Όπως πάντα με βάση του χαρακτήρα επελέγησαν και τα κουστούμια γι’ αυτή την ιδιαίτερη ημέρα.  Το ένα κουστούμι που είναι πιο καρναβαλικό θα το φορέσει το πρωί και το άλλο που θα φορέσει το βράδυ είναι  πιο καλλιτεχνικό ως ύφος και ως αισθητική. Το ένα είναι κόκκινο, το άλλο είναι μαύρο».

H φετινή Βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού Γεωργία Σακκά είναι απόφοιτος της Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής Χορού ΧορόΧρονος, Τόπος Τέχνης & Παιδείας, Υπουργείο Πολιτισμού, Αθήνα και απόφοιτος της Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής Χορού DanseArte, Κέντρο Χορού & Τεχνών Τατιάνας Λοβέρδου στην Πάτρα, έχει παρακολουθήσει πολλά εκπαιδευτικά σεμινάρια, έχει συμμετάσχει σε χοροθεατρικές παραστάσεις και έχει συνεργαστεί σε χορευτικά δρώμενα με δημοφιλείς καλλιτέχνες.

Από το 1998 έως το 2009 συμμετείχε κάνοντας πρωταθλητισμό στην αγωνιστική ομάδα ρυθμικής γυμναστικής της Γ.Ε. Πάτρας, κατακτώντας το Πρωτάθλημα Νοτιοδυτικής Ελλάδας και 19 μετάλλια σε όλη την Ελλάδα. Τον Αύγουστο του 2019 συμμετείχε στις τελετές έναρξης και λήξης. των Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων στην Πάτρα με τον χορογράφο Garry Mardon.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr