Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Γεωργία Σακκά, η εντυπωσιακή βασίλισσα τ...

Γεωργία Σακκά, η εντυπωσιακή βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού 2024 συστήνεται στο thebest.gr

Κωνσταντίνα Ανδριοπούλου
[email protected]

Ας την γνωρίσουμε…

THE BEST CARNIVAL 2024
/

Όπως κάθε χρόνο, στο Πατρινό Καρναβάλι, έτσι και φέτος, τα βλέμματα όλων «κλέβει» η Βασίλισσα.

Λίγες ημέρες πριν, την έναρξή του, έγινε γνωστό ποια θα είναι η φετινή βασίλισσα. Και το όνομα αυτής, Γεωργία Σακκά.

Χαμογελαστή, ενθουσιώδης και όμορφη, χωρίς να χρειάζεται να κάνει κάτι παραπάνω, από τις πρώτες ημέρες η Πατρινή χορεύτρια κλέβει τις εντυπώσεις και όπως λέει η ίδια ήταν από μικρή ενεργό μέλος της μεγάλης γιορτής της πόλης μας.

Η Γεωργία Σακκά μιλά στο thebest.gr και μας παρουσιάζεται. Ας την γνωρίσουμε…

- Τι σε οδήγησε να δηλώσεις συμμετοχή;

"Λόγω της ιδιαίτερης σχέσης μου, με το Πατρινό Καρναβάλι από μικρή ηλικία, ήθελα να ξανά ζήσω αυτές τις υπέροχες γεμάτες κέφι στιγμές. Αυτός είναι ο κύριος λόγος που δήλωσα συμμετοχή".

- Πες μου για τη στιγμή που πληροφορήθηκες ότι σε επέλεξαν και ποια ήταν τα πρώτα σου συναισθήματα;

"Χάρηκα πάρα πολύ και ανυπομονώ γι’ αυτή την μοναδική εμπειρία".

- Οι δικοί σου και οι φίλοι σου, πώς αντέδρασαν;

"Οι δικοί μου άνθρωποι γνώριζαν ότι έχω δηλώσει συμμετοχή και καταχάρηκαν. Επίσης δέχομαι τηλεφωνήματα από τους γνωστούς μου, για να μου δώσουν συγχαρητήρια και τους ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό".

- Τι σημαίνει για σένα το Πατρινό Καρναβάλι;

"Είναι και θα είναι ένας αγαπημένος θεσμός! Είναι πάντα επίκαιρος και θίγει σημαντικά θέματα για την κοινωνία μας, με έναν σατιρικό και μοναδικό τρόπο.

Έχω συμμετάσχει σε πολλά καλλιτεχνικά δρώμενα (τελετές έναρξης και λήξης, παντομίμα). Από 2013 μέχρι το 2016 ήμουν μέλος του Group 86 με τον Πάρη Λαλιώτη και Αλέξη Γεωργιόπουλο, έχοντας πολύ όμορφες αναμνήσεις από αυτήν την συνεργασία. Επίσης, το 2021 χόρεψα στο video dance  «Κωδικός Προμνησίας» (Deja Vu) με χορογράφο την Βίκυ Αγόρα".

-Για να σε γνωρίσουμε καλύτερα… με τι ασχολείσαι; 

"Είμαι επαγγελματίας χορεύτρια και θα δασκάλα χορού, που τα τελευταία 7 χρόνια δραστηριοποιούμαι στην Αθήνα. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Πάτρα".

 

Who is who

H φετινή Βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού Γεωργία Σακκά είναι απόφοιτος της Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής Χορού ΧορόΧρονος, Τόπος Τέχνης & Παιδείας, Υπουργείο Πολιτισμού, Αθήνα και απόφοιτος της Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής Χορού DanseArte, Κέντρο Χορού & Τεχνών Τατιάνας Λοβέρδου στην Πάτρα, έχει παρακολουθήσει πολλά εκπαιδευτικά σεμινάρια, έχει συμμετάσχει σε χοροθεατρικές παραστάσεις και έχει συνεργαστεί σε χορευτικά δρώμενα με δημοφιλείς καλλιτέχνες.

Από το 1998 έως το 2009 συμμετείχε κάνοντας πρωταθλητισμό στην αγωνιστική ομάδα ρυθμικής γυμναστικής της Γ.Ε. Πάτρας, κατακτώντας το Πρωτάθλημα Νοτιοδυτικής Ελλάδας και 19 μετάλλια σε όλη την Ελλάδα. Τον Αύγουστο του 2019 συμμετείχε στις τελετές έναρξης και λήξης. των Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων στην Πάτρα με τον χορογράφο Garry Mardon.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr