Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Μπραντ Πιτ έμενε πολύ καιρό χωρίς να κάνει μπάνιο όταν συγκατοικούσαμε, λέει ο Τζέισον Πρίστλεϊ

Ο Μπραντ Πιτ έμενε πολύ καιρό χωρίς να κ...

«Το σκέφτομαι τώρα και λέω, φίλε πόσο αηδιαστικό» συνέχισε σε δηλώσεις του, ο τηλεοπτικός Μπράντον του «Μπέβερλι Χιλς»

Ο Τζέισον Πρίστλεϊ θυμήθηκε την περίοδο που συγκατοικούσε με τον Μπραντ Πιτ σε ένα μικρό διαμέρισμα ρου Λος Άντζελες, το 1987.

Ο «Μπράντον» από το «Μπέβερλι Χιλς» είπε σε συνέντευξή του: «Ο Μπραντ δεν ήταν τόσο κακός όσο ο άλλος μου συγκάτοικος, που ήταν η απόλυτη καταστροφή».

Ανάμεσα σε όσα είπε, ο ηθοποιός αποκάλυψε το παιχνίδι που έπαιζαν οι δυο τους «για να δει ποιος θα μπορούσε να μείνει περισσότερο χωρίς ντους». Σχετικά με αυτό, είπε για τον Πιτ: «Το σκέφτομαι τώρα και λέω: Φίλε, πόσο αηδιαστικό! Τι σκεφτόσουν; Ο Μπραντ κέρδιζε πάντα. Δεν νομίζω ότι το κάνει αυτό πια, αλλά τότε θα μπορούσε να μείνει για πολύ καιρό χωρίς να κάνει ντους» είπε.

Ο ηθοποιός είχε περιγράψει στα απομνημονεύματά του το 2014, το πώς ήταν να συγκατοικεί με τον 60χρονο πλέον σταρ του κινηματογράφου. «Ζούσαμε με ramen noodles και μπύρα που κυκλοφορούσε σε λευκά κουτιά και τσιγάρα Marlboro Light. Αλλά δεν ήταν μόνο έτσι, αποκάλυψε ο Τζέισον Πρίσλεϊ σε μια εκπομπή: «Ο Μπραντ μας έφερε τις Βίβλους. Τα ονόματά μας ήταν χαραγμένα, ήταν πολύ ωραία. Έχω ακόμα τη δική μου, είναι στο σπίτι, στο ράφι μου».

Ο Τζέισον Πρίστλεϊ πρωταγωνιστούσε στη σειρά «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» και στη συνέχεια εμφανίστηκε σε πολλές παραγωγές, με πιο πρόσφατη το «Private Eyes». Ωστόσο, οι περισσότεροι τον έχουν ταυτίσει περισσότερο με τον ρόλο του Μπράντον.

 

πηγή protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight