Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μεσολόγγι: Ακόμη 4 προσαγωγές για την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη - Συμπληρωματική κατάθεση από τον φίλο του κρεοπώλη

Μεσολόγγι: Ακόμη 4 προσαγωγές για την εξ...

Ραγδαίες οι εξελίξεις στην υπόθεση

Μετά τη σύλληψη του 50χρονου κρεοπώλη σε τέσσερις ακόμη προσαγωγές προχώρησε η ΕΛΑΣ για εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη από το Μεσολόγγι.

Οι εξελίξεις στην υπόθεση είναι ραγδαίες.  Νωρίτερα συνελήφθη ο 50χρονος κρεοπώλης, για την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι.

H Εισαγγελέας Μεσολογγίου άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονια σε βάρος του 50χρονου. Η δίωξη ασκήθηκε με βάση την προανάκριση της αστυνομίας.

Πρόκειται για δυο άντρες και δυο γυναίκες. Ειδικότερα, για τον 36χρονο φίλο του, που παρέδωσε το κινητό του τηλέφωνο στην αστυνομία και τη σύζυγό του, μαζί με έναν 35χρονο άντρα, που φιλοξένησε τον κρεοπώλη στην ορεινή Ναυπακτία, λίγες ώρες από τη νύχτα που χάθηκαν τα ίχνη του 31χρονου.

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία στον κρεοπώλη
Ο 50χρονος είναι ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον 31χρονο και οι καταθέσεις του δεν έχουν πείσει τις αρχές. Η εισαγγελέας Μεσολογγίου του άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από δόλο, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση Η δίωξη ασκήθηκε με βάση την προανάκριση της αστυνομίας και τις αντιφάσεις στις οποίες φέρεται να υπέπεσε ο κατηγορούμενος. 

Υπενθυμίζεται πως ο ίδιος ακόμα αρνείται την εμπλοκή του στην υπόθεση και στην ολονύχτια συμπληρωματική του κατάθεση, δεν ομολόγησε, ενώ έξω από την Ασφάλεια της περιοχής συγκεντρώθηκαν και συγγενείς του 31χρονου, φωνάζοντας να τους υποδείξει πού είναι ο Μπάμπης, με την αστυνομική δύναμη να προσπαθεί να κατευνάσει τα πνεύματα για μην υπάρξουν επεισόδια κατά την μεταφορά του κατηγορουμένου. 

 

 

πηγή ethnos.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις