Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πειραιάς: Συγκλονίζει ο πατέρας του 18χρονου νεκρού - «Ένιωσε ξαφνικά αδιαθεσία και έπεσε»

Πειραιάς: Συγκλονίζει ο πατέρας του 18χρ...

Αναμένονται τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων για να διασαφηνιστεί η αιτία θανάτου του

Φως στα ακριβή αίτια θανάτου του 18χρονου, ο οποίος παρελήφθη ημιλιπόθυμος από το ΕΚΑΒ από νυχτερινό κέντρο στον Πειραιά τα ξημερώματα της Κυριακής, αναμένεται να ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή, που πραγματοποιήθηκε σήμερα.

 Τα δείγματα που ελήφθησαν στάλθηκαν σε δύο εργαστήρια και θα εξεταστούν, ενδελεχώς, εάν το ποτό που είχε καταναλώσει ήταν νοθευμένο.

Το χρονικό 

Ο νεαρός διασκέδαζε στο μπαρ και μία παρέα επτά ατόμων είχαν παραγγείλει ένα μπουκάλι βότκα.  Περί τις 04:40 του Σαββάτου, ο 18χρονος ένιωσε αδιαθεσία και κατέρρευσε μπροστά στους φίλους του. Αμέσως μεταφέρθηκε στο Τζάνειο νοσοκομείο όπου, παρά τις προσπάθειες των ιατρών, άφησε την τελευταία του πνοή.

«Δεν είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ»

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA, ο πατέρας του, μετέφερε όλα όσα του είπαν οι φίλοι του γιου του για τα όσα συνέβησαν το μοιραίο βράδυ. «Ήταν μια παρέα 7 ατόμων, είχαν πάρει ένα μπουκάλι βότκα και γλεντούσαν. Και κάποια στιγμή ένιωσε μία αδιαθεσία και έπεσε κάτω. Έπιασε, μου είπαν, το στήθος του και έπεσε» είπε. Η παρέα του είπε στον πατέρα πως δεν είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Ο ίδιος τόνισε πως ο γιος του δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα υγείας και ήταν αθλητικός τύπος. «Έπαιζε μπάσκετ, λίγο ποδόσφαιρο και τώρα τελευταία χόρευε».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις