Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΠΑΣΚΕΤ

/

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης απόψε στην Πάτρα για την παρουσίαση του βιβλίου για τον Κώστα Πετρόπουλο

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης απόψε στην Πάτρα ...

Το βιβλίο έχει γράψει ο Κυριάκος Δ. Σκιαθάς

Υπάρχει Έλληνας φίλαθλος που αγαπάει το μπάσκετ και δεν γνωρίζει τον θριαμβευτή του 1987;

Tον προπονητή που νίκησε τους Αμερικανούς στον ημιτελικό του Μουντομπάσκετ του 2006 στη Σαϊτάμα;

Τον άνθρωπο που συνέβαλε τα μέγιστα με το αθλητικό του ταλέντο  στο φώλιασμα της Εθνικής Ανδρών μπάσκετ στις καρδιές των Ελλήνων, καθιστώντας την «επίσημη αγαπημένη» τους;

Τον Παναγιώτη Γιαννάκη

Ο «Δράκος» της Ελληνικής Καλαθοσφαίρισης τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου θα βρίσκεται στην Πάτρα, με αφορμή την παρουσίαση του  νέου βιβλίου του συγγραφέα Κυριάκου Δ. Σκιαθά με τίτλο Κώστας Πετρόπουλος,  Ο «Νουρέγιεφ» του… Μπάσκετ. 

Ο κορυφαίος άσσος δήλωσε για την επικείμενη παρουσία του στην αχαϊκή πρωτεύουσα: 

«Με ιδιαίτερη χαρά έρχομαι τη Δευτέρα στην Πάτρα για την παρουσίαση της βιογραφίας του φίλου και συμπαίκτη μου στην Εθνική Ανδρών Κώστα. Οι Πατρινοί και γενικότερα οι Έλληνες φίλαθλοι μέσα από τις σελίδες της βιογραφίας θα επικαιροποιήσουν τη γνωριμία τους με την προσωπικότητα του αθλητή-ανθρώπου Κώστα Πετρόπουλου, που αποτελεί πρότυπο για τους μικρούς αθλητές και τους νέους ανθρώπους».

Με τη σειρά του ο «Νουρέγιεφ», αναφερόμενος στον «αιώνιο» μπασκετικό του αντίπαλο σε συλλογικό επίπεδο, στον αγαπητό του φίλο και συνοδοιπόρο στο ελληνικό μπασκετικό γίγνεσθαι είπε: 

«Ό,τι και να πω για τον Παναγιώτη είναι λίγο. Αποτελούν ιδιαίτερη τιμή για μένα τα λόγια του, καθώς και ο ερχομός του στην Πάτρα για την παρουσίαση της βιογραφίας μου, σε αρκετές σελίδες της οποίας η αγωνιστική μου δράση στα παρκέ συνυπάρχει με την μπασκετική του μεγαλοσύνη». 

Εκτός από τον Παναγιώτη Γιαννάκη στην παρουσίαση, που γίνεται τη Δευτέρα στις 19:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων MY WAY με την ευγενική χορηγία του ξενοδοχείου και στηρίζεται από την ΕΣΗΕΠΗΝ, θα μιλήσουν οι: Νίκος Νικολόπουλος, Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και Τάκης Πετρόπουλος, Αντιδήμαρχος Αθλητισμού-Περιβάλλοντος-Ενέργειας και Πρασίνου του Δήμου Πατρέων. 

Την εκδήλωση θα συντονίσει ο Γιάννης Η. Παππάς φιλόλογος-ποιητής, μεταφραστής, σύμβουλος Εκδόσεων Διαπολιτισμός.   

Διαβάστε στο sportin.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports