Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

MORE SPORTS

/

Πάτρα: Παρουσία Βρούτση η κοπή της πίτας του ΠΕΑΚ

Πάτρα: Παρουσία Βρούτση η κοπή της πίτας του ΠΕΑΚ

Δείτε ΦΩΤΟ

Παρουσία του αναπληρωτή υπουργού αθλητισμού Ιωάννη Βρούτση, η διοίκηση του ΠΕΑΚ της Πάτρας έκοψε σήμερα την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα.

Στην εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΠΕΑΚ Πάτρας που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 27 Ιανουαρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο «Κ. Πετρόπουλος» τιμήθηκε ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού κ. Ιωάννης Βρούτσης καθώς και οι Συμεών Γεωργαράς Ολυμπιονίκης Υδατοσφαίρισης,ο Κωνσταντίνος Κατσουράνης Πρωταθλητής EURO,ο Νικόλαος Συρανίδης Ολυμπιονίκης Καταδύσεων και ο Λάμπρος Βασιλόπουλος Ολυμπιονίκης Ποδηλασίας Πίστας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε μεταξύ άλλων, η Χριστίνα Αλεξοπούλου Υφυπουργός υποδομών και μεταφορών της Ελλάδας και ο Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης, Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Τάκης Πετρόπουλος, Αντιπεριφερειάρχης αθλητισμού Τάκης Αντωνόπουλος, διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαίας Πλάτωνας Μαρλαφέκας, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πατρών Κώστας Ζαφειρόπουλος, επικεφαλής δημοτικών και Περιφερειακών Παρατάξεων, εκπρόσωποι των Αρχών κ.α.

*φωτογραφίες Φαύστα Φρατζή

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports