Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μεσολόγγι: Οδύνη στην κηδεία του Μπάμπη- Σε εξέλιξη οι έρευνες- Φωτο και ΒΙΝΤΕΟ

Μεσολόγγι: Οδύνη στην κηδεία του Μπάμπη-...

Στο μικροσκόπιο το DNΑ, ψάχνουν το κινητό και την καραμπίνα

Στον Άγιο Αθανάσιο Μεσολογγίου γράφθηκε η τελευταία πράξη του δράματος, με την κηδεία του Μπάμπη Κούτσικου.
Συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν τον 31χρονο άντρα, χωρίς κανένας, ωστόσο, να γνωρίζει ακόμη τον λόγο που ο κατηγορούμενος κρεοπώλης φέρεται να τον πυροβόλησε σχεδόν εξ επαφής και να τον σκότωσε το βράδυ της 4ης Ιανουαρίου στο Μεσολόγγι.

Η μητέρα του αδικοχαμένου Μπάμπη έφτασε στην εκκλησία υποβασταζόμενη από τις δύο κόρες της και αδερφές του 31χρονου, οι οποίες όλο αυτό το διάστημα δεν σταμάτησαν να ψάχνουν σε βάλτους και σε χωράφια το αγαπημένο τους πρόσωπο. Συγκλονιστικές ήταν οι στιγμές κατά την άφιξη του φερέτρου στο χώρο της εκκλησίας με το πληθος να χειροκροτεί και τη μητέρα να σπαράζει «αχ παιδάκι μου».

Φίλοι, συγγενείς αλλά και απλός κόσμος που συμμετείχε στις έρευνες το προηγούμενο διάστημα για τον εντοπισμό του Μπάμπη έφτασαν στο ναό με λουλούδια στα χέρια για να πουν το τελευταίο «αντίο» στον 31χρονο που με το τραγικό του τέλος έχει συγκλονίσει το Μεσολόγγι.

Στο μικροσκόπιο το DNA – Ψάχνουν το κινητό και την καραμπίνα

Την ίδια ώρα με αγωνία αναμένονται τα αποτελέσματα που θα προκύψουν από την αντιπαραβολή του γενετικού υλικού του κατηγορούμενου με το DNA που συλλέχθηκε από τα νύχια του θύματος. Αν και τα στοιχεία που έχουν συλλεχθεί για την υπόθεση είναι πολλά και σημαντικά, ο εντοπισμός του DNA του κρεοπώλη στα νύχια του Μπάμπη θα «έδενε» απόλυτα την υπόθεση και θα αποδομούσε έτη περαιτέρω τους ισχυρισμούς του 50χρονου ο οποίος, αν και έχει βρεθεί ψευδόμενος ουκ ολίγες φορές, συνεχίζει με επιμονή να αρνείται την εμπλοκή του στο έγκλημα.

Αυτός είναι και ο λόγος που οι Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες στο σημείο που βρέθηκε η σορός του 31χρονου αλλά και στην ευρύτερη περιοχή προκειμένου να βρουν το κινητό και την καραμπίνα του η οποία εκτιμάται ότι είναι και το όπλο του εγκλήματος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις