Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ του «Avatar: The Last Airbender» λίγο πριν από την πρεμιέρα

Κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ του «Avat...

Από το Netflix

Δόθηκε στην δημοσιότητα το επίσημο τρέιλερ για τη πολυαναμενόμενη live-action μεταφορά της σειράς «Avatar: The Last Airbender», από το Netflix.

 Ο Γκόρντον Κόρμιερ (Gordon Cormier) υποδύεται τον 'Αανγκ, ένα νεαρό Νομά του Αέρα που πρέπει να μάθει να ελέγχει τα τέσσερα στοιχεία της φύσης (Νερό, Γη, Φωτιά, Αέρας) για να επαναφέρει την ισορροπία σε έναν κόσμο που απειλείται από το «έθνος της Φωτιάς».

 Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, «μαζί με τους νέους του φίλους, Σόκα και Κατάρα ο 'Αανγκ ξεκινά μία γεμάτη δράση αποστολή για να σώσει τον κόσμο και να αντισταθεί στην τρομακτική επίθεση του 'Αρχοντα της Φωτιάς, Οζάι. Ωστόσο με έναν ανελέητο πρίγκιπα του θρόνου, τον Ζούκο που είναι αποφασισμένος να τους αιχμαλωτίσει, η αποστολή δεν θα είναι εύκολη».

Δείτε το τρέιλερ

 

 

Στη σειρά των οκτώ επεισοδίων πρωταγωνιστούν επίσης μεταξύ άλλων οι Kiawentiio, Ίαν Ούσλεϊ (Ian Ousley), Ντάλας Λιού (Dallas Liu), Κεν Λιουνγκ (Ken Leung), Πολ Σαν-Χιούνγκ Λι (Paul Sun-Hyung Lee) και Ντάνιελ Ντάε Κιμ (Daniel Dae Kim). Ο δημιουργός της,'Αλμπερτ Κιμ (Albert Kim) εκτελεί επίσης χρέη showrunner και εκτελεστικού παραγωγού μεταξύ άλλων. Σημειώνεται ότι οι αρχικοί δημιουργοί Μπράιν Κονιέτζκο (Bryan Konietzko) και Μάικλ Τάντε ΝτιΜάρτινο (Michael Dante DiMartino) δεν συμμετέχουν στην σειρά καθώς αποχώρησαν λόγω δημιουργικών διαφορών. Σύμφωνα με το Variety, το «Avatar: The Last Airbender», αναμένεται στην διάσημη πλατφόρμα στις 22 Φεβρουαρίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight