Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μπάχαλο και πάλι στο πάρκινγκ Καλεντζώτη- Λεωφορεία και νταλίκες στις θέσεις στάθμευσης-ΦΩΤΟ

Μπάχαλο και πάλι στο πάρκινγκ Καλεντζώτη...
Κωνσταντίνα Ανδριοπούλου
[email protected]

Κυκλοφοριακή συμφόρηση και πρόβλημα στους οδηγούς

Επανήλθε η «κατάληψη» του πάρκινγκ Καλεντζώτη, στην περιοχή του Φάρου, από λεωφορεία και νταλίκες, τα οποία καταλαμβάνουν πολλές θέσεις στάθμευσης, με αποτέλεσμα να δημιουργείται συμφόρηση και πρόβλημα στους οδηγούς.

Η κατάσταση ειδικά τις πρωινές ώρες γίνεται ανυπόφορη για τους οδηγούς των οχημάτων, που θέλουν να παρκάρουν και στη συνέχεια να πάρουν το λεωφορείο του Δήμου για να μπουν στο κέντρο της Πάτρας. Επίσης, λόγω της πληθώρας παρκαρισμένων μεγάλων οχημάτων στο χώρο, οι πολίτες που επιθυμούν να πάρουν το λεωφορείο του Δήμου, συχνά πυκνά ψάχνουν να το βρουν καθώς ο οδηγός του, δυσκολεύεται να σταθμεύσει μπροστά από τη στάση που υπάρχει, με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία του κόσμου.

Σύμφωνα με το Δήμο, στον συγκεκριμένο χώρο απαγορεύεται η στάθμευση λεωφορείων και φορτηγών, ενώ επιτρέπεται λίγο πιο κάτω στο χώρο μεταξύ Νοτίου Πάρκου και ΝΟΠ.

Ανυπόφορη, όμως είναι και η κατάσταση, στον δρόμο που ξεκινά από το πάρκινγκ Καλεντζώτη και φθάνει μέχρι και το κτίριο του παλιού τελωνείου, λόγω των παρκαρισμένων οχημάτων και στις δυο πλευρές του δρόμου, ακόμα και στα πεζοδρόμια. Η κατάσταση, δεν διευκολύνει τη διέλευση των οχημάτων, ενώ στην περίπτωση -συχνή- που περάσει νταλίκα ή κάποιο μεγάλο όχημα, η κυκλοφορία διακόπτεται και δημιουργείται κομφούζιο και ουρές.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις