Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δημοσκόπηση Marc: Ναι στο γάμο για τα ομόφυλα ζευγάρια, όχι στην τεκνοθεσία

Δημοσκόπηση Marc: Ναι στο γάμο για τα ομ...

Τι έδειξαν τα αποτελέσματα

Η ελληνική κοινωνία είναι υπέρ του πολιτικού γάμου για τα ομόφυλα ζευγάρια αλλά αντίθετη με την υιοθεσία παιδιών καθώς και με την απόκτησή του μέσω παρένθετης μητέρας, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Marc.

Στη δημοσκόπηση της Marc που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και στο ερώτημα για τον πολιτικό γάμο ανάμεσα στα ομόφυλα ζευγάρια το 40,8% απάντηση συμφωνώ και το 17% μάλλον συμφωνώ, ενώ διαφωνώ λέει το 34% και μάλλον διαφωνώ το 5,8%.

Για την υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια το 13% δηλώνει υπέρ χωρίς περιορισμούς, το 28% δηλώνει υπέρ αλλά με προϋποθέσεις ενώ το 55,2% δηλώνει κατά.

Στο θέμα της απόκτησης μέσω παρένθετης μητέρας το 61,1% λέει πως διαφωνεί και το 9,1% πως μάλλον διαφωνεί ενώ το 14,6% πως συμφωνεί και το 12% πως μάλλον συμφωνεί.

Αντίθετα στα δικαιώματα των παιδιών που έχουν ήδη αποκτηθεί από ομόφυλα ζευγάρια το 80,8% λέει πως ναι θα πρέπει και μόλις το 14,3% όχι, δεν συμφωνώ.

Για την επιστολική ψήφο το 57,3 % λέει πως συμφωνεί, το 16,9% μάλλον συμφωνεί, το 16,1% διαφωνεί και το 5,1% μάλλον διαφωνεί.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις