Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Χανιά: Καταγγελία από γυναίκα για επίθεση με βελόνα

Χανιά: Καταγγελία από γυναίκα για επίθεσ...

Βίντεο αποκαλύπτει τι συνέβη

Μια 30χρονη γυναίκα με καταγωγή από την Αίγυπτο κατήγγειλε ότι την Τρίτη 9 Ιανουαρίου έπεσε θύμα επίθεσης από άγνωστο άνδρα στην οδό Ιωνίας στην πόλη των Χανίων.

Μάλιστα ισχυρίζεται πως ο άνδρας, της επιτέθηκε με βελόνα στο χέρι της.

 Όπως η ίδια αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ήταν μεσημέρι στην οδό Ιωνίας. Εγώ πήγαινα σε μια φίλη μου και ξαφνικά ένιωσα κάτι στο χέρι μου, σαν τσίμπημα από βελόνα, ένας άνδρας που ήταν πίσω από εμένα, με ακούμπησε στο χέρι. Πόνεσα και ζαλίστηκα ενώ μέσα σε λίγα λεπτά έφτασε στο σημείο και ο άνδρας μου, ο οποίος κάλεσε την αστυνομία και ασθενοφόρο».

 Φοβάται για μελλοντικά προβλήματα υγείας

Σε βίντεο που έχει κυκλοφορήσει φαίνεται πως ο άνδρας κινείται πίσω της, βάζει το χέρι στην τσέπη του και περνάει από δίπλα της. Η γυναίκα κοντοστέκεται ενώ εκείνος συνεχίζει την πορεία του. Όπως είπε η γυναίκα, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χανίων για εξετάσεις, λέγοντας πως από δω και στο εξής θα πρέπει συνεχώς να ελέγχεται, φοβούμενη για μελλοντικά προβλήματα υγείας. «Έχω πονοκεφάλους. Κάθε εβδομάδα κάνω τεστ. Μου είπαν να κάνω και τις σχετικές εξετάσεις κάθε τρεις μήνες» λέει στο zarpanews.gr.

 Η νεαρή γυναίκα είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών και μένει μόνιμα στα Χανιά και θέλησε να δημοσιοποιήσει την περιπέτειά της, προκειμένου να προστατευτούν κι άλλες γυναίκες.

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις