Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΟΥΣΙΚΗ

/

Πάτρα: Σεμινάριο από τον συγγραφέα κα μουσικό Χρήστο Τσιαμούλη στο Ωδείο της Πολυφωνικής

Πάτρα: Σεμινάριο από τον συγγραφέα κα μο...

Το σαββατοκύριακο 27 & 28 Ιανουαρίου 2024 - Οργανώνεται από τη Σχολή παραδοσιακής μουσικής του Ωδείου της Πολυφωνικής Χορωδίας Πάτρας, με υπεύθυνο τον καθηγητή Γιάννη Παναγιωτόπουλο

Με αφορμή την παρουσίαση του Δ΄ τεύχους της εκπαιδευτικής σειράς: «Τα μελωδικά μοτίβα της παράδοσης», από την Panas music-Papagrigoriou- Nakas, θα παρουσιαστεί το περιεχόμενο του βιβλίου, με τη μορφή σεμιναρίου, από τον συγγραφέα και γνωστό μουσικό Χρήστο Τσιαμούλη.

Θα παρουσιαστεί τόσο θεωρητικά, όσο και πρακτικά, μέσα από πολλά παραδείγματα της μουσικής μας παράδοσης.

Το σεμινάριο, απευθύνεται σε μουσικούς και σπουδαστές των μουσικών γυμνασίων, Ωδείων και μουσικών σχολών, που τραγουδούν ή παίζουν παραδοσιακά όργανα και διαβάζουν πεντάγραμμο, αλλά και σε μαθητές της Βυζαντινής μουσικής.

Η όλη οργάνωση γίνεται από τη Σχολή παραδοσιακής μουσικής/Τάξη αστικής και δημώδους παράδοσης, του Ωδείου της «Πολυφωνικής Χορωδίας Πάτρας», με υπεύθυνο τον καθηγητή Γιάννη Παναγιωτόπουλο.

Το σεμινάριο, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, θα πραγματοποιηθεί στις 27 & 28 Ιανουαρίου 2024 (Σάββατο και Κυριακή) στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού (οδός Κορίνθου 280 και Γούναρη), συνολικής διάρκειας 8 ωρών, με κόστος συμμετοχής ανά συμμετέχοντα 70 ευρώ.

Για εκείνους, που θα παρακολουθήσουν την όλη διαδικασία και την παρουσίαση του Χρήστου Τσιαμούλη, θα παρέχεται ειδική τιμή για τη αγορά του βιβλίου.

Περισσότερες πληροφορίες καθημερινά, στα γραφεία του Οργανισμού της Πολυφωνικής,

10-1 το πρωί και 6-9 το απόγευμα, τηλ. 2610222248 και 2610279679.

www.polyphonikpatras.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture