Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Σάρον Στόουν αποκάλυψε πως ήθελε να παίξει την «Barbie» στα 90s αλλά οι ιθύνοντες του στούντιο γέλασαν με την ιδέα

Η Σάρον Στόουν αποκάλυψε πως ήθελε να πα...

Με έδιωξαν από το στούντιο γελώντας όταν πήγα με την ιδέα της Barbie τη δεκαετία του '90, έχοντας την υποστήριξη του διευθυντή του τμήματος της Barbie, αποκάλυψε στο instagram

Η εκπληκτική Αμερικανίδα ηθοποιός Σάρον Στόουν που τη δεκαετία του ’90 έγινε σούπερ σταρ μετά την τεράστια επιτυχία της τολμηρής ταινίας «Βασικό Ένστικτο» του Πολ Βερχόφεν όπου πρωταγωνίστησε με τον Μάικλ Ντάγκλας, αποκάλυψε πως είχε κι αυτή μια ιδέα για μια ταινία με θέμα την «Barbie» τότε στα 90s.

Η γεννημένη στο Μίντβιλ της Πεννσυλβάνια, ηθοποιός που καθιερώθηκε μέσα από το ρόλο της Κάθριν Τραμέλ που ερμήνευσε στην ταινία «Βασικό Ένστικτο» το 1992, είναι σήμερα 65 χρονών. Ωστόσο όταν πριν από 30 χρόνια πρότεινε να παίξει την κούκλα Barbie, τα στελέχη του κινηματογραφικού στούντιο την έδιωξαν γελώντας.

Πριν κυκλοφορήσει η «Barbie» της Γκρέτα Γκέργουικ με την Μάργκοτ Ρόμπι τον περασμένο Ιούλιο στις κινηματογραφικές αίθουσες πολλοί ήταν εκείνοι που πίστευαν πως θα ήταν μια παταγώδης αποτυχία. Ωστόσο όπως αποδείχτηκε έκαναν τεράστιο λάθος καθώς η συγκεκριμένη ταινία όχι μόνο κατάφερε να γίνει ένα εισπρακτικό φαινόμενο (με το 1 δις 446 εκατ. δολάρια εισπράξεις παγκοσμίως ήδη φιγουράρει στην 14η θέση των εμπορικότερων φιλμ όλων των εποχών) αλλά έχει κερδίσει και πολλά βραβεία (και αναμένεται να κερδίσει και άλλα, μπορεί & Όσκαρ).

Αλλά η επιτυχία της ταινίας, παρά τους όσους την αμφισβήτησαν, ήρθε σε μια εποχή που μπορούσε να συμβεί. Και με αυτό φαίνεται πως συμφωνεί και η ηθοποιός Σάρον Στόουν, η οποία όπως γράφει το flix.gr,  αποκάλυψε στο Instagram πως τα στελέχη του στούντιο «γελούσαν» όταν πήγε σε αυτούς την δεκαετία του ’90 με την ιδέα της για να προσαρμόσουν την ιστορία πίσω από την κούκλα Barbie στη μεγάλη οθόνη.

«Με έδιωξαν από το στούντιο γελώντας όταν πήγα με την ιδέα της Barbie τη δεκαετία του '90, έχοντας την υποστήριξη του διευθυντή του τμήματος της Barbie. Πόσο μακριά έχουμε φτάσει. Ευχαριστώ κυρίες για το κουράγιο και την αντοχή σας», έγραψε η Σάρον Στόουν σε ένα σχόλιο στην ηθοποιό της «Barbie» Αμέρικα Φερέρα σε μια ανάρτησή της στο Instagram που έδειχνε την ομιλία της στα Critic’s Choice Awards.

Επίσης πριν γίνει η «Barbie» του 2023, η γνωστή Αμερικανίδα κωμικός Εϊμι Σούμερ επρόκειτο να γράψει και να πρωταγωνιστήσει σε μια ταινία της Sony το 2018. Η Ντιάμπλο Κόντι στη συνέχεια προσλήφθηκε για να αναλάβει το έργο προτού αποχωρήσει επίσης. Η Αν Χάθαγουεϊ ήταν στα ονόματα ηθοποιών που συζητήθηκε για να αντικαταστήσει την Σούμερ ως πρωταγωνίστρια με την Αλίθα Τζόουνς να αναλάμβανε να την σκηνοθετήσει, αλλά κι αυτό το σχέδιο τελικά έμεινε στο ράφι.

Η Σάρον Στόουν στο "Βασικό Ένστικτο...

Η Σάρον Στόουν στο "Βασικό Ένστικτο" πριν από 32 χρόνια.

Η Μάργκοτ Ρόμπι στην ταινία "Barbie...

Η Μάργκοτ Ρόμπι στην ταινία "Barbie" του 2023.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight