Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Όρθιο το κοινό καταχειροκρότησε την ηθοποιό Κριστίνα Άπλγκεϊτ στη σκηνή των βραβείων Emmy -ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Όρθιο το κοινό καταχειροκρότησε την ηθοπ...

Η 52χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός που έχει διαγνωστεί με σκλήρυνση κατά πλάκας, έκανε μία εμφάνιση-έκπληξη στη λαμπερή σκηνή των φετινών βραβείων Emmy στο Peacock Theater του Λος Άντζελες

Mε όρθιο το κοινό να την χειροκροτά η 52χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός Κριστίνα Άπλγκεϊτ - Christina Applegate έκανε μία εμφάνιση-έκπληξη στη λαμπερή σκηνή των φετινών βραβείων Emmy που πραγματοποιήθηκαν στο Peacock Theater του Λος Άντζελες της Καλιφόρνια τη Δευτέρα 15/1/2024.

Η διάσημη ηθοποιός που πρωτοαγαπήθηκε από το κοινό χάρη στην δημοφιλή τηλεοπτική σειρά «Married... with  children», δίνει ως γνωστόν τα τελευταία τρία χρόνια την δική της μάχη με την σκλήρυνση κατά πλάκας. Η Κριστίνα Άπλγκεϊτ ανέβηκε στη σκηνή των βραβείων Έμμυ, φανερά συγκινημένη, με την βοήθεια του οικοδεσπότη της βραδιάς, Άντονι Άντερσον (Anthony Anderson) για να βραβεύσει την πρωταγωνίστρια του «The Bear», Άϊο Εντεμπίρι (Ayo Edebiri) που ήταν υποψήφια στην κατηγορία του καλύτερου Β΄ Γυναικείου Ρόλου σε Κωμική Σειρά.

Ήταν το καλοκαίρι του 2021 όταν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς του Netflix «Dead To Me» η Christina Applegate διαγνώσθηκε με σκλήρυνση κατά πλάκας, μία ιατρική διάγνωση που της άλλαξε ολοκληρωτικά τη ζωή της.

«Σας ευχαριστώ πολύ! Θεέ μου! Με κάνετε να ντρέπομαι που με υποδέχεστε όρθιοι» είπε η διάσημη ηθοποιός ενώ αστειεύτηκε λέγοντας ότι «το σώμα δεν είναι έτσι από το Ozempic».

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight