Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Μία νέα ζωή ξεκίνησε η ηθοποιός Κριστίνα Άπλγκεϊτ μετά τη διάγνωση της με σκλήρυνση κατά πλάκας

Μία νέα ζωή ξεκίνησε η ηθοποιός Κριστίνα...

Προσπαθώ να καταλάβω τι συμβαίνει & από πού προέρχονται τα συμπτώματα & συνάμα είμαι σε μία φάση που θα έλεγα πως “πενθώ” και για το πρόσωπο που ήμουν & τον προηγούμενο εαυτό μου, ανέφερε

Η βραβευμένη με Emmy, Aμερικανίδα ηθοποιός Κριστίνα Άπλγκεϊτ - Christina Applegate που πρωτοέγινε γνωστή μέσα από την επιτυχημένη κωμική σειρά που βλέπαμε & στην Ελλάδα στα 90ς, «Married... with Children», διαγνώστηκε με σκλήρυνση κατά πλάκας τον Αύγουστο του 2021 κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της τρίτης και τελευταίας σεζόν της κωμωδίας «Dead to Me» της Liz Feldman όπου η συμπαθής ηθοποιός συμπρωταγωνιστεί με την Linda Cardellini και τον James Marsden.

«Ήταν τόσο δύσκολο. Διαγνώστηκα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων», δήλωσε στο Variety. «Έπρεπε να τηλεφωνήσω σε όλους και να πω: "έχω σκλήρυνση κατά πλάκας, παιδιά" ... και έπρεπε να μάθουμε κατά κάποιο τρόπο -όλοι μας- τι ήμουν ικανή να κάνω».

Η Christina Applegate που έχει πρωταγωνιστήσει στην ταινία «Bad Moms» το 2016 σε σκηνοθεσία των Jon Lucas και Scott Moore, στις 25 Νοεμβρίου έχει γενέθλια και κλείνει αισίως τα 51 της χρόνια (είναι γεννημένη το 1971).

Στην αποκαλυπτική συνέντευξη της στο Variety, όπως είδαμε στην ανάρτηση του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων και στο σάιτ του Αμερικάνικου People, η Κριστίνα Άπλγκεϊτ υπογράμμισε πως είναι αντιμέτωπη με μία νέα κατάσταση και πως θα πρέπει να βρει τα πατήματα της και να ανακαλύψει από πού προέρχονται τα συμπτώματα που αισθάνεται. «Είναι όλα πρωτόγνωρα και νιώθω να είμαι αρχάρια σε όλο αυτό.

Προσπαθώ να καταλάβω τι συμβαίνει και συνάμα είμαι σε μία φάση που θα έλεγα πως “πενθώ” και για το πρόσωπο που ήμουν και τον προηγούμενο εαυτό μου.

Πρέπει επίσης να βρω τις ισορροπίες μου και ένα set δουλειάς όπου θα υπάρχει κατανόηση και να μην θεωρήσουν ότι είμαι μία ντίβα που λέει “μπορώ να εργαστώ μόνο 5 ώρες”», είπε η Applegate, η οποία αξίζει να αναφερθεί πως τη Δευτέρα 14/11/2022 λαμβάνει το δικό της αστέρι στην περίφημη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ - Hollywood Walk of Fame.  

Τέλος η γλυκιά Κριστίνα Άπλγκεϊτ που την έχουμε δει και στην κωμωδία «The Sweetest Thing» με την Κάμερον Ντιάζ, εξήγησε πως ουσιαστικά στο μέλλον αναζητά κάτι λιγότερο εξαντλητικό και επιβαρυντικό για την υγεία της και πως το να μην ξαναπαίξει σε κάτι είναι μία πιθανή μελλοντική επιλογή που υπάρχει στο τραπέζι. "Δεν υπάρχει τρόπος να ξαναδουλέψω όπως πριν, είναι διαφορετικά τα πράγματα", είπε προσθέτοντας πως κουράζεται πια εύκολα και πως ίσως να υποδύθηκε τον τελευταίο της ρόλο στο «Dead to Me».

Στο σάιτ του People διαβάσαμε τέλος πως για την ώρα η επιτυχημένη ηθοποιός κάνει focus στην οικογένεια της και ιδιαίτερα στην 11χρονη κόρη της Sadie Grace LeNoble, που απέκτησε με τον σύζυγο της, Martyn LeNoble. "Λατρεύω να είμαι 100% κοντά της, να την πηγαίνω στο σχολείο, να φεύγουμε μετά μαζί, να κάνουμε τις ασκήσεις και το διάβασμα της στο σπίτι και να της ετοιμάζω το βραδινό της".

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight