Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κάτω Αχαΐα: Έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ο Άγιος Ταξιάρχης

Κάτω Αχαΐα: Έγινε η κοπή της πρωτοχρονιά...

Παρέστη και ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Γρηγόρης Αλεξόπουλος - Την Κυριακή 7/1/2024 στις 12 το μεσημέρι

Την περασμένη Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2024 στις 12 το μεσημέρι στο Γραφείο του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Κάτω Αχαΐας ο Άγιος Ταξιάρχης, στην οδό Φορμίσκου 14 στην Κάτω Αχαΐα πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας για το νέο έτος.

Την ευλογία και κάθε καλό στο Σύλλογο την έδωσε ο Πατήρ Απόστολος. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μέλη και φίλοι του Συλλόγου Ο Άγιος Ταξιάρχης καθώς και ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας κ. Αλεξόπουλος Γρηγόρης, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Μπουχέλος Ανδρέας, Καραντζάς Άγγελος, Βεσκούκης Γεώργιος και Καρβουνιάρης Βασίλειος, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κάτω Αχαΐας κ. Φώτου Ανδρέας, ο πολιτευτής της Ν.Δ. κ. Τσώκος Ανδρέας, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ζαγαρέλος Ανδρέας, ο Τοπικός Σύμβουλος κ. Λιάκος Λάμπρος και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ανοικτή Κοινότητα κ. Φιλιππόπουλος Χρήστος.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, συζητήθηκε το οδοιπορικό του Συλλόγου καθώς και οι προοπτικές για μια πορεία ‘’γεμάτη’’ συνεργασία και αλληλοκατανόηση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις