Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συγκλονίζει ο πατέρας που σκότωσε τον κουνιάδο του: Πώς ανακάλυψε ότι βίαζε και έπαιρνε λεφτά από την κόρη του

Συγκλονίζει ο πατέρας που σκότωσε τον κο...

Όλα όσα είπε

Σοκ έχει προκαλέσει η δολοφονία ενός 32χρονου άνδρα από τον 50χρονο κουνιάδο του το απόγευμα της Τρίτης έξω από το εργοστάσιο της ΑΓΕΤ στην Αγριά Βόλου.

Φρίκη προκαλεί η είδηση πως ένας 33χρονος άνδρας βίαζε την ανηψιά του από την ηλικία των 9 ετών, κάτι που αποκάλυψε η ίδια στον πατέρα της πριν λίγες μόλις ημέρες.

Οι νέες πληροφορίες που έρχονται στη δημοσιότητα αποτυπώνουν το θράσος του θύματος, που φέρεται όχι μόνο να κακοποιούσε σεξουαλικά την ανηψιά του αλλά και να την εκβιάζει πως θα διαρρεύσει υλικό που είχε τραβήξει παράνομα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, όλα αποκαλύφθηκαν όταν η νεαρή ζητούσε χρήματα για το ενοίκιο στην πόλη όπου σπουδάζει. Όπως διαπίστωσε ο πατέρας της, τα ενοίκια δεν πληρώνονταν γιατί η 18χρονη δεχόταν εκβιασμό από τον 33χρονο για 3.000 ευρώ, ώστε να μην αποκαλύψει φωτογραφίες τους.

Η νεαρή κοπέλα αναγκάστηκε αρχικά να πει στον πατέρα της πως είχε πέσει θύμα εκβιασμού ενώ σε δεύτερο χρόνο αποκάλυψε και τον δράστη, αλλά και όσα συνέβαιναν.

Σύμφωνα με το gegonotanews, η πρώτη απόφαση του 50χρονου ήταν να υποβάλει μήνυση σε βάρος του. Ωστόσο, στη συνέχεια, ο 50χρονος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την οργή του απ’ όσα διάβασε και τον πήρε τηλέφωνο.

Τον κάλεσαν να βρεθούν στα «Αστέρια» Αγριάς - με άγνωστη δικαιολογία - και εκεί λογομάχησαν και ήρθαν στα χέρια. Τότε ο 50χρονος τον χτύπησε με το όπλο στο κεφάλι, ενώ ισχυριστήκε στην ΕΛΑΣ πως το θύμα προσπάθησε να του πάρει το όπλο και πάνω στον καυγά αυτό εκπυρσοκρότησε.

«Θόλωσα δεν μπορούσα να πιστέψω τι έκανε στο παιδί μου», φέρεται να είπε ο 50χρονος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις