Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Οδηγός λεωφορείου λύνει σταυρόλεξο ενώ βρίσκεται στο τιμόνι

Οδηγός λεωφορείου λύνει σταυρόλεξο ενώ β...

Απίστευτο περιστατικό στην Κηφισιά

Έκπληξη προκαλούν οι εικόνες που κατέγραψε, με το κινητό του τηλέφωνο, επιβάτης του λεωφορείου που εκτελούσε το δρομολόγιο της γραμμής 523 στην Κηφισιά, με τον οδηγό να λύνει σταυρόλεξο, την ώρα που βρίσκεται στο τιμόνι.

 Στις φωτογραφίες, ο οδηγός φαίνεται να πατάει γκάζι χωρίς να κοιτάει τον δρόμο ενώ, για μερικά δευτερόλεπτα, κανένα από τα δύο χέρια του δεν κρατάει το τιμόνι. Καταρχάς, φαίνεται να γράφει κάτι καθώς, με το δεξί του χέρι κρατάει το στυλό και με το αριστερό το σταυρόλεξο, φορώντας γυαλιά ηλίου αλλά και πρεσβυωπίας, προκειμένου να βλέπει κοντά. Όσο κι αν οι επιβάτες απορούν, ο ίδιος συνεχίζει.

Γεμάτο από μαθητές και σπουδαστές το δρομολόγιο

Το λεωφορείο του ΟΑΣΑ είναι εν κινήσει ενώ ο ίδιος σημειώνει. Στο επόμενο καρέ φαίνεται να κρεμάει το στυλό, να κλείνει το σταυρόλεξο, το οποίο και αφήνει δίπλα στο παράθυρο και να συνεχίζει τη διαδρομή. Αξίζει να σημειωθεί ότι, το δρομολόγιο του 523 περνάει έξω από σχολεία αλλά και το ΙΕΚ της Κηφισιάς. Τις καθημερινές γεμίζει από μαθητές και σπουδαστές.

 Την ίδια στιγμή, έκπληκτοι δηλώνουν στο Mega οι συνάδελφοι του οδηγού, οι οποίοι και χαρακτηρίζουν πρωτοφανή τα όσα έγιναν στο συγκεκριμένο δρομολόγιο. Ωστόσο, οι εικόνες αυτές πλαισιώνουν μία σειρά από άλλες, στο πρόσφατο παρελθόν, κατά τις οποίες έχουν καταγραφεί ανάλογες, ανεπίτρεπτες συμπεριφορές.


 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις