Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΤΙΒΟΣ

/

Οι Ιταλίδες Άγγελοι του Τσάρλι: Το sequel

Οι Ιταλίδες Άγγελοι του Τσάρλι: Το sequel

Τόκιο, Παρίσι και ξανά Παρίσι για να δούμε την κινηματογραφική πόζα των τριών Ιταλίδων

Από τους Παραολυμπιακούς του Τόκιο, στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Παρισιού οι τρεις Ιταλίδες Άμπρα Σαμπατίνι, Μαρτίνα Καϊρόνι και Μόνικα Κοντραφάτο έχουν φέρει εις πέρας όλες τις αποστολές τους ως Άγγελοι του Τσάρλι και έχουν εδραιώσει τα ονόματά τους στο βάρθο των 100μ. της κατηγορίας Τ643.
Οι τρεις τους ενώθηκαν από τη θέλησή τους να πετύχουν στον στίβο, έγιναν φίλες μέσα στα στάδια και μαζί συνεχίζουν για να χαρίσουν στον κόσμο του αθλητισμού μερικές ακόμη συγκινητικές στιγμές αφού όλοι, πια, περιμένουν να τερματίσουν και οι τρεις στην πρώτη τριάδα ώστε μετά να τις δούμε να σχηματίζουν τη χαρακτηριστική κινηματογραφική πόζα.
Αντίπαλες αλλά φίλες
Από την τριάδα, η Μαρτίνα Καϊρόνι ασχολήθηκε πρώτα με τον παραολυμπιακό στίβο, κάνοντας το ντεμπούτο της στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012, όπου ανέβηκε στο βάθρο στα 100μ. Τ42 γυναικών. Η Ιταλίδα σούπερ σταρ υπερασπίστηκε τον τίτλο της στο Ρίο 2016 και πήρε επίσης το ασημένιο μετάλλιο στο άλμα εις μήκος γυναικών Τ42.
Το 2014 έλαβε ένα μήνυμα στο Facebook από την Μόνικα Κοντραφάτο που της ζητούσε να αγωνιστούν μαζί. Περίπου πέντε χρόνια αργότερα, η Καϊρόνι γνώρισε την Σαμπατίνι και τη βοήθησε να κάνει τα πρώτα της βήματα στο άθλημα. Η φιλία τους από εκεί και πέρα, εδραιώθηκε και μεγάλωσε.

Περισσότερα στο sportin.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports