Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Τα γενέθλια της είχε στις 21 Δεκεμβρίου η σταρ Τζέιν Φόντα - Έγινε αισίως 86 και παραμένει ασυναγώνιστα λαμπερή

Τα γενέθλια της είχε στις 21 Δεκεμβρίου ...

Η Αμερικανίδα ηθοποιός είναι ένα σύμβολο όχι μόνο ομορφιάς αλλά και αγωνιστικότητας που δεν το βάζει κάτω ενώ και κινηματογραφικά συνεχίζει να είναι ενεργή

Τα γενέθλια της είχε την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2023 η αγέραστη και πάντα μέσα στην ενέργεια Αμερικανίδα σταρ Τζέιν Φόντα. Η βραβευμένη με 2 Όσκαρ α’ γυναικείου ρόλου ηθοποιός (για τα φιλμ «Η Εξαφάνιση» και «Ο Γυρισμός» τη δεκαετία του ’70), παραμένει ένα σύμβολο όχι μόνο ομορφιάς αλλά και αγωνιστικότητας που δεν το βάζει κάτω ενώ και κινηματογραφικά όλο και κάτι κάνει ακόμα όπως την ταινία “Book Club: The Next Chapter” του Μπιλ Χόλντερμαν που βγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες τον περασμένο Μάιο (στη χώρα μας ήρθε τον Ιούνιο) και έκανε επιτυχία.

Η Τζέιν Φόντα - Jane Fonda, κόρη του σπουδαίου Αμερικανού ηθοποιού Χένρι Φόντα και αδελφή του ηθοποιού Πίτερ Φόντα, μιλώντας τον περασμένο μήνα σε podcast, το «Absolytely Not» είχε αναφερθεί και στο ιδανικό ραντεβού για την ίδια στην ηλικία της. «Ντρέπομαι που το λέω αυτό, αλλά αν ήθελα να έχω εραστή τώρα, θα έπρεπε να είναι 20 ετών», είχε πει με νόημα η Τζέιν Φόντα και όπως αντιλαμβάνεστε η χαριτωμένη ατάκα της έπαιξε παντού.

Όταν η Τζέιν Φόντα ρωτήθηκε ποιος είναι ο λόγος πίσω από την «προτίμησή» της αυτή, η ίδια δεν δίστασε να ομολογήσει πως «δεν της αρέσει το γερασμένο δέρμα». «Σε αυτό είμαι μαζί σου. Κάνω ό,τι μπορώ για να διατηρήσω το δικό μου φρέσκο», απήντησε αστειευόμενος ο παρουσιαστής του poscast.

Η Τζέιν Φόντα είναι στις επάλξεις της ηθοποιίας από το 1960, έκανε μία τεράστια καριέρα, στα 80ς έγινε και «γκουρού» του αερόμπικ κάνοντας το παγκόσμια μόδα και πουλώντας εκατομμύρια βιντεοκασέτες, έχει παίξει με σημαντικούς ηθοποιούς, λατρεύει τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ, με τον οποίο & έχει παίξει σε τουλάχιστον 4 ταινίες, ανάμεσα τους και το «Ξυπόλητοι στο πάρκο» το 1967 όταν οι δυο τους ήταν νεότατοι, και γενικά παραμένει μία απόλυτα ενεργή σταρ με άποψη, δυναμισμό και σεξ απήλ γιατί όχι και στα 86 της!

Σε παλιότερες δηλώσεις της η αειθαλής Τζέιν Φόντα που πέρασε και ένα πρόβλημα υγείας αλλά δεν το έβαλε κάτω, είχε πει πως «ευχαριστεί κάθε βράδυ τον Θεό» που παρά τα ογδόντα τόσα χρόνια της συνεχίζει να γυμνάζεται ώστε να παραμένει σε φόρμα και να μπορεί να… κάνει έρωτα με ευκολία. «Ξέρεις, πρέπει να μπορείς να κάνεις έρωτα. Η γυμναστική βοηθάει. Μπορεί να μη θυμάμαι πολλά για το σεξ, αλλά θυμάμαι πως σίγουρα χρειάζεσαι ευελιξία», είχε εκμυστηρευτεί με χιουμοριστική διάθεση η Φόντα.

Τέλος η ίδια με ανάρτηση της στο twitter ευχήθηκε καλά Χριστούγεννα και έδωσε τις ολόθερμες ευχαριστίες της για τις πολλές ευχές και υποστήριξη που δέχθηκε.

Η βασική φωτ. είναι από το λογαριασμό στο twitter της New York Post, https://twitter.com/nypost

Επιμέλεια ανάρτησης: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Με τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ.

Με τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ.

Με τις συμπρωταγωνίστριες της στο φιλμ &...

Με τις συμπρωταγωνίστριες της στο φιλμ "Book Club, The Next Chapter".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight