Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Στις Κάννες πήγε και η Τζέιν Φόντα και μίλησε για όλους: Ρέντφορντ, Γκοντάρ, Ντάγκλας και Κάθριν Χέπμπορν

Στις Κάννες πήγε και η Τζέιν Φόντα και μ...

Δεν ήταν για όλους κολακευτικά τα σχόλια της - Για παράδειγμα η εντύπωση της για τον Γκοντάρ ως άνθρωπο ήταν αρνητική

Στο φετινό Διεθνές Φεστιβάλ των Καννών που ολοκληρώνεται το Σάββατο 27/5/2023 βρέθηκε και η αειθαλής Αμερικανίδα σούπερ σταρ του σινεμά και ακτιβίστρια Τζέιν Φόντα. Όπως διαβάσαμε στο deadline.com, σε μία εκτενή συζήτηση η Fonda αναφέρθηκε στους Robert Redford, Jean-Luc Godard, Michael Douglas και στην Katharine Hepburn, καθώς και στην κλιματική αλλαγή.

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως τα σχόλια της δεν ήταν για όλους κολακευτικά.

Στο event, Rendezvous with Jane Fonda στη Salle Buñuel των Καννών, η 2 φορές τιμημένη με Όσκαρ α’ γυναικείου ρόλου στα 70ς, ανέφερε χωρίς περιστροφές πως “ήταν ερωτευμένη - was in love with” με τον Robert Redford, με τον οποίο έμελλε να παίξουν σε τουλάχιστον 4 ταινίες μαζί, με τελευταία το 2017, το φιλμ «Οι Ψυχές μας τη Νύχτα - Our Souls at Night». Ωστόσο η αποκαλυπτική Τζέιν Φόντα πάντα λαμπερή στα 85 της χρόνια σήμερα είπε πως του Redford, “δεν του άρεσε να φιλά στις ταινίες του”. “Ποτέ δεν του είπα κάτι γι’ αυτό και τον έβλεπα πως η διάθεση του χάλαγε και νόμιζα πως ήταν δικό μου λάθος”.

Η Φόντα πρόσθεσε για τον 86χρονο Ρέντφορντ πως «είναι ένας καλός και υπέροχος άνθρωπος. Έχει απλά ένα θέμα με τις γυναίκες. Πάντα στα γυρίσματα των ταινιών που κάναμε παρέα, περάσαμε μοναδικά».

Για τον μεγάλο Γάλλο σκηνοθέτη της «νουβέλ βαγκ», Jean-Luc Godard, ο οποίος την σκηνοθέτησε το 1972 στο «Tout Va Bien», για όσους ενδεχομένως δεν το θυμόσαστε, είπε χωρίς περιστροφές, “ήταν ένας σπουδαίος κινηματογραφιστής. Βγάζω το καπέλο μου σε αυτό αλλά ως άνθρωπος και άνδρας συγγνώμη αλλά όχι!”.

Επαινετικά ήταν τα λόγια της Τζέιν Φόντα για την Katharine Hepburn με την οποία συνεργάστηκε στην τρυφερή ταινία «Στη Χρυσή λίμνη» το ’82 όπου κέρδισε το μοναδικό του Όσκαρ ο πατέρας της Χένρι Φόντα ενώ για τον Μάικλ Ντάγκλας με τον οποίο έπαιξε το 1978 στο «Σύνδρομο της Κίνας», είπε πως θεωρούσε πως ο Ντάγκλας δεν τη συμπαθούσε ιδιαίτερα.

Η νέα ταινία όπου πρωταγωνιστεί η Φόντα, "Book Club: The Next Chapter" (αρχές Ιουλίου 2023 στην Ελλάδα & την περιμένουμε για προβολή και στην Πάτρα) ξεκίνησε καλά την πορεία της στα ταμεία και ήδη είναι στα 22 εκατ. δολάρια παγκόσμιες εισπράξεις σε 2 εβδομάδες.

Επιμέλεια ανάρτησης: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

"Οι Ψυχές μας τη νύχτα".

"Οι Ψυχές μας τη νύχτα".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight