Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η 85χρονη σταρ Τζέιν Φόντα δίνει μαθήματα ζωής και δηλώνει πως ζει «το πιο ευτυχισμένο κεφάλαιο της ζωής της»

Η 85χρονη σταρ Τζέιν Φόντα δίνει μαθήματ...

Τον Ιούνιο που θα βγει στα σινεμά της χώρας μας θα την δούμε στο φιλμ «Book Club: The Next Chapter» του Μπιλ Χόλντερμαν

Στα 85 της χρόνια, η αγαπημένη Αμερικανίδα ηθοποιός Τζέιν Φόντα, 2 φορές βραβευμένη με Όσκαρ καλύτερου α’ γυναικείου ρόλου τη δεκαετία του ’70,  δηλώνει ότι είναι πιο πολυάσχολη από οποιαδήποτε άλλη στιγμή και αποκαλύπτει στο περιοδικό People με αφορμή την νέα της ταινία, ότι ζει «το πιο ευτυχισμένο κεφάλαιο της ζωής της».

Φέτος έχουν κυκλοφορήσει τέσσερις (4) ταινίες της μεταξύ των οποίων και η κωμωδία «Book Club: The Next Chapter» σε σκηνοθεσία του Bill Holderman, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις 12 Μαΐου 2023 στις κινηματογραφικές αίθουσες της Βορείου Αμερικής και περίπου 1 μήνα αργότερα την περιμένουμε για προβολή και στην Ελλάδα. Η αγαπητή και παλιότερα πολυσυζητημένη σταρ, ανέφερε ότι τα γυρίσματα με τις φίλες της στην ταινία και όχι μόνο, Ντάιαν Κίτον (Diane Keaton), Κάντις Μπέργκεν (Candice Bergen) και Μέρι Στίνμπεργκεν (Mary Steenburgen) στην Ιταλία ήταν «ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα».

Η ταινία είναι συνέχεια του 1ου «Book Club» επίσης του 46χρονου Μπιλ Χόντερμαν το 2018, ο οποίος είχε συνεργαστεί στο σενάριο της απολαυστικής ταξιδιωτικής κωμωδίας «A Walk in the Woods – Ταξίδι στην Αλαμπάμα» του Κεν Γουάπις το 2015 με πρωταγωνιστές τους Ρόμπερτ Ρέντφορντ και Νικ Νόλτε.

Η βραβευμένη ηθοποιός Τζέιν Φόντα υποβλήθηκε τον περασμένο χρόνο σε χημειοθεραπεία καθώς διαγνώστηκε με λέμφωμα μη-Χότζκιν (NHL) αλλά τώρα είναι καλά στην υγεία της. «Υπήρξαν τραγωδίες και δύσκολα πράγματα στη ζωή μου. Αλλά ποτέ δεν υπέκυψα σε αυτά. Ήμουν ανθεκτική σε όλη μου τη ζωή», τόνισε χαρακτηριστικά η αειθαλής πρωταγωνίστρια που είναι και μάχιμη ακτιβίστρια για το περιβάλλον, για πολιτικά ζητήματα, κ.α.

Το τρέιλερ της νέας ταινίας της Φόντα προβάλλεται ήδη και στη Βέσο Μάρε.

Αξίζει να θυμίσουμε και την ταινία του 1982 "Στη Χρυσή Λίμνη" όπου η Τζέιν Φόντα έπαιξε με την Κάθριν Χέμπορν και τον πατέρα της Χένρι Φόντα, ο οποίος και έμελλε τότε να κερδίσει το Όσκαρ α' ανδρικού ρόλου, το μοναδικό της μεγάλης καριέρας του ενώ ένα μήνα αργότερα έφυγε από τη ζωή.

Mε στοιχεία & από το ΑΠΕ

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

H πάντα υπέροχη Τζέιν Φόντα που βλέποντας την δεν μπορείς να πιστέψεις πως είναι 85 ετών, στο εξώφυλλο του τεύχους του περιοδικού People (15/5/2023).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight