Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Α. Κατσανιώτης: «Η προσπάθεια για έναν σύγχρονο και αποτελεσματικό δημόσιο τομέα θα συνεχιστεί και μετά τις εκλογές»

Α. Κατσανιώτης: «Η προσπάθεια για έναν σ...

Η ανακοίνωση

Ο Υφυπουργός Εσωτερικών και υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ, Ανδρέας Κατσανιώτης, επισκέφθηκε σήμερα, τον ΔΕΔΔΗΕ, το Δασαρχείο και το Τελωνείο Πατρών. 

Σε σχετική του ανακοίνωση, αναφέρει: "Συνεχίζοντας τις επισκέψεις του σε φορείς και υπηρεσίες της Αχαΐας, ο Υφυπουργός Εσωτερικών και υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ, Ανδρέας Κατσανιώτης, επισκέφθηκε σήμερα, Πέμπτη 4 Μαΐου 2023, τον ΔΕΔΔΗΕ, το Δασαρχείο και το Τελωνείο Πατρών.

Στις συναντήσεις του με τα στελέχη και τους υπαλλήλους, ο κ. Κατσανιώτης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και να ενημερωθεί για διάφορα ζητήματα αρμοδιότητάς τους, όπως για την ενίσχυση του ηλεκτρικού δικτύου της περιοχής, τους δασικούς χάρτες και τα έργα δασικής προστασίας, την ένταξη του τελωνείου στην ψηφιακή πλατφόρμα της ΑΑΔΕ, κλπ.

Από την πλευρά του, ο κ. Κατσανιώτης αναφέρθηκε στη μεγάλη προσπάθεια που καταβλήθηκε τα τελευταία χρόνια προκειμένου να εκσυγχρονιστεί και να εξορθολογιστεί ο δημόσιος τομέας, με σεβασμό στη δουλειά και την προσφορά των δημοσίων υπαλλήλων. «Πριν τις εκλογές του 2019, οι πολιτικοί μας αντίπαλοι προσπαθούσαν να τρομοκρατήσουν τους δημόσιους υπαλλήλους, λέγοντας πως η ΝΔ θα στραφεί εναντίον τους, προωθώντας τα ιδιωτικά συμφέροντα. Αφήνω κατά μέρος ότι αυτά τα έλεγαν εκείνοι που υποθήκευσαν τη χώρα στο Υπερταμείο και έρχομαι στην πραγματικότητα που έχει ήδη αποδειχθεί. Η ΝΔ ήταν και είναι, η παράταξη που θέλει έναν καλό και ισχυρό δημόσιο τομέα, σύγχρονο και αποτελεσματικό. Και αυτό δεν μπορεί να γίνει χωρίς τους ανθρώπους που υπηρετούν στον δημόσιο τομέα, που είναι και οι μεγαλύτεροι σύμμαχοί μας στην μεγάλη προσπάθεια ψηφιοποίησης του κράτους που έγινε την τελευταία 4ετία. Προς αυτή την κατεύθυνση θα συνεχίσουμε την προσπάθεια και μετά τις εκλογές, γνωρίζοντας πως το καλό είναι εχθρός του καλύτερου, αλλά και ότι υπάρχουν ακόμα ελλείμματα και στρεβλώσεις που πρέπει να διορθωθούν» δήλωσε ο Υφυπουργός Εξωτερικών μετά το τέλος των επισκέψεών του".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις