Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ομιλία Αϊβαλή τη Δευτέρα 8 Μαΐου στο Royαl: «Πάμε μαζί, να κάνουμε την Πάτρα, Σπουδαία και Πάλι»

Ομιλία Αϊβαλή τη Δευτέρα 8 Μαΐου στο Roy...

Η ανακοίνωση

Τη Δευτέρα 8 Μαΐου στο Royαl θα πραγματοποιήσει την πρώτη του ανοικτή ομιλία, ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων Βασίλης Αϊβαλής.

Σε σχετιική του ανακοίνωση αναφέρει: "Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων Βασίλης Αϊβαλής τη Δευτέρα 8 Μάϊου στις 8 το βράδυ, στο Royal θα παρουσιάσει τις αρχές, τους στόχους και τους άξονες  που θέτει η παράταξή του στην κρίση των πολιτών της Πάτρας ενόψει των εκλογών του ερχόμενου Οκτωβρίου.

Στην εκκίνηση του εκλογικού αγώνα για μια Πάτρα που μπορεί και πρέπει να γίνει Σπουδαία και Πάλι, ο κ. Αϊβαλής θα μιλήσει για τους άξονες παρέμβασης  που έχουν επεξεργαστεί οι ομάδες εργασίας της παράταξής του.

Δράσεις, τις οποίες θέτει σε δημόσια διαβούλευση με τους πολίτες προκειμένου να συναποφασιστεί  το τελικό πλαίσιο υλοποίησης με βάση ένα κοινό όραμα που ενώνει  όλους τους Πατρινούς στον αγώνα για την Πάτρα του αύριο.

Στόχος είναι μια Πάτρα που θα αναγνωρίζεται ως μία σύγχρονη ευρωπαϊκή πόλη, κέντρο ευημερίας, πολιτισμού, ανάπτυξης, τεχνολογίας, καινοτομίας, συνεργατικότητας, δημιουργίας και πάνω απ’ όλα μια πόλη αλληλεγγύης, ανθρωπιστικής και κοινωνικής συνοχής, με έμφαση στην κοινωνική αλληλεγγύη, στη διαφάνεια, στην συλλογικότητα, στη δημιουργικότητα και την εξωστρέφεια.

Η παράταξη «Πάτρα, Σπουδαία και Πάλι», απευθύνει πρόσκληση συμμετοχής σε αυτή την πρώτη μεγάλη εκδήλωση,  σε κάθε πολίτη που αγαπάει την πόλη του και θέλει να έχει λόγο για την καθημερινότητά του και για το μέλλον του".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις