Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Στο γάμο του Γιώργου Γραμμένου και της Λίνας Μαραγκού, τα couture νυφικά ήταν δυο…

Στο γάμο του Γιώργου Γραμμένου και της Λ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Ρίο και σας έχουμε φωτογραφίες

Ένα γοητευτικό και αγαπητό ζευγάρι της Πάτρας, ο Γιώργος Γραμμένος από το χώρο των logistics και η Λίνα Μαραγκού, ιδιοκτήτρια του οίκου νυφικών Ck Cotsomitopoulou και σχεδιάστρια χειροποίητων υποδημάτων, παντρεύτηκαν στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Ρίο.

Κουμπάροι ήταν ο Γρηγόρης Μπελίτσος και η Αγγελική Νικολοπούλου, ενώ πανευτυχείς στο πλευρό των νεονύμφων ήταν οι γονείς τους Νικόλαος Γραμμένος- Ελένη Κουρλού και Γεώργιος Μαραγκός- Κωνσταντίνα Κοτσομητοπούλου.

Ο γαμπρός επέλεξε κοστούμι Boss από το κατάστημα TheMark Κωνσταντινίδης και προετοιμάστηκε μαζί με την αδελφή του Βικτώρια, ενώ η νύφη, ως bridal expert άλλαξε δυο νυφικά περιστοιχισμένη από τις φίλες της: Στο γαμήλιο μυστήριο φόρεσε glam δημιουργία Demetrios Platinum με ολοκέντητη διαφάνεια, μακριά μανίκια και πέπλο, ενώ στο party που ακολούθησε ένα έξωμο νυφικό Justin Alexander με άνθινο στολισμό πάνω σε τούλι και στενή, θηλυκή γοργονέ σιλουέτα. Και τα δυο outfits βασίζονταν στη ρομαντική εκδοχή του nude dress, που αποτελεί κυρίαρχο luxury trend διεθνώς και προέρχονταν βέβαια από το Ck store. Tα πέδιλα ήταν σε δικό της design, το χτένισμά της επιμελήθηκε το Koralia Hair & Beauty και το μακιγιάζ έκανε η Βασιλική Ζορμπά.

Ακολούθησε δείπνο και διασκέδαση στο παραλιακό W Events με catering Φάκαλος. Ο λουλουδένια διακόσμηση έγινε από το ανθοπωλείο Κουτρούμπας και το wedding entertainment από το Celebrate Sound. Φωτογραφίες Δημήτρης Στεργίου.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View