Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Μάγια Χοκ που παίζει την κόρη του Λεόναρντ Μπερνστάιν στο φιλμ «Ο Μαέστρος»

Η Μάγια Χοκ που παίζει την κόρη του Λεόν...

Η 25χρονη ηθοποιός ξεχωρίζει στο ρόλο της κόρης του Λέοναρντ Μπερνστάιν, Τζέιμι, στη νέα βιογραφική ταινία «Maestro» πλάι στον Μπράντλεϊ Κούπερ και την Κάρει Μάλιγκαν

Η νεαρή, ταλαντούχα ηθοποιός Μάγια Χοκ ακολουθεί πιστά τις συμβουλές που της δίνει ο διάσημος πατέρας της, ο 53χρονος σταρ Ίθαν Χοκ - Ethan Hawke.

Μιλώντας για τη «μυστική» συμβουλή που της έδωσε ο πατέρας της όταν ανέλαβε τον απαιτητικό ρόλο της κόρης του μύθου Λέοναρντ Μπερνστάιν στην ταινία «Maestro» του Μπράντλει Κούπερ, είπε: «Μου αρέσει όταν κάνω κάτι όπου κι αν παίζω, να φυτεύω έναν σπόρο της δικής μου αλήθειας, σαν κάποιο είδος μικρού μυστικού».

Η 25χρονη Μάγια Χοκ ερμηνεύει την κόρη του Λέοναρντ Μπερνστάιν και της Φελίσια, Τζέιμι, στη νέα βιογραφική ταινία «Maestro» με πρωταγωνιστές τον Μπράντλεϊ Κούπερ και την Κάρει Μάλιγκαν.

«Στην πραγματικότητα, ο μπαμπάς μου, μού το έμαθε αυτό. Να βάζω δηλαδή κάτι δικό μου στον χαρακτήρα που υποδύομαι, σαν κάποιο μυστικό μήνυμα, σε κάθε δουλειά που κάνω».

Μιλώντας στο αμερικανικό περιοδικό People η Μάγια Χοκ είπε ότι «αισθάνθηκα πολύ φυσικά» αναφερόμενη στο ρόλο της στο φιλμ "Maestro".

Η ηθοποιός είπε ακόμα ότι δεν έχει γνωρίσει την Τζέιμι Μπερνστάιν από κοντά αλλά «είχα το απίστευτο βιβλίο της, "Famous Father Girl", το οποίο και διάβασα για να την καταλάβω καλύτερα και να κατανοήσω καλύτερα την άποψή της για την οικογένειά της».

Να προσθέσουμε πως η ταινία που θα βγει σε λίγες μέρες και στην πλατφόρμα του Νetflix, προβλήθηκε για 1 εβδομάδα στην Πάτρα, στα Options Cinemas, στη Βέσο Μάρε έως και την Τετάρτη 13/12/2023 και πραγματικά πρόκειται για μία ιδιαίτερη ταινία που διερευνά μία επιφανή, άγνωστη στους περισσότερους προσωπικότητα, αυτή του μεγάλου Αμερικανού συνθέτη και διευθυντή ορχήστρας, του Λέοναρντ Μπερνστάιν, τον οποίο υποδύεται πειστικά ο Μπράντλει Κούπερ που ειδικά στο 2ο μέρος της ταινίας, όταν μεταμορφώνεται στον Μπερνστάιν σε μεγαλύτερη ηλικία είναι απίστευτος.

Η ταινία είναι & υποψήφια στις Χρυσές Σφαίρες όπως για καλύτερη ταινία - Δράμα, καλύτερη σκηνοθεσία και α' ανδρικό ρόλο - Μπράντλει Κούπερ, α' γυναικείο ρόλο - Κάρει Μάλιγκαν.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight