Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Μάγια Χοκ, κόρη του σταρ Ίθαν Χοκ, υποδύεται τη συγγραφέα Φλάνερι Ο' Κόνορ σε βιογραφική ταινία

Η Μάγια Χοκ, κόρη του σταρ Ίθαν Χοκ, υπο...

Το φιλμ με τίτλο "Wildcat" προβλήθηκε στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Telluride στο Κολοράντο και στο Φεστιβάλ του Τορόντο όπου ο Ίθαν Χοκ ταξίδεψε με το λεωφορείο του ΚΤΕΛ

Βιογραφική ταινία για τη διάσημη Αμερικανίδα συγγραφέα, Φλάνερι Ο’ Κόνορ (1925-1964) θα αρχίσει να προβάλλεται σύντομα στους κινηματογράφους.

Η ταινία με τίτλο «Wildcat», στην οποία πρωταγωνιστεί η 25χρονη Μάγια Χοκ ως Ο’ Κόνορ και σκηνοθετήθηκε από τον πατέρα της, τον 52χρονο Τεξανό στην καταγωγή Ίθαν Χοκ, έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο φετινό Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τέλουραϊντ - Telluride Film Festival στο Κολοράντο ενώ στη συνέχεια προβλήθηκε και στο φετινό Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Τορόντο που διεξάχθηκε από τις 7 έως τις 17 Σεπτεμβρίου 2023.

Σύμφωνα με την επίσημη περιγραφή στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο, «η νέα εξερεύνηση της πορείας της συγγραφέως από τον Ίθαν Χοκ επικεντρώνεται σε μια βασική περίοδο της ζωής της Φλάνερι Ο’ Κόνορ. H νεαρή συγγραφέας παρουσιάζεται καθώς τελειοποιεί τη μέθοδό της, εστιάζοντας στη βαθιά προσωπική μυθοπλασία με τίμημα τη δική της άνεση και ικανοποίηση».

Μάλιστα στο Φεστιβάλ του Τορόντο ταξίδεψε και λίγο…περιπετειωδώς και ο Ίθαν Χοκ για να προλάβει να είναι στην πρεμιέρα της ταινίας. Όπως αποκαλύφθηκε, πήγε με το λεωφορείο του ΚΤΕΛ, καθόταν στα πίσω καθίσματα και στη διάρκεια του ταξιδιού διάβαζε ολοένα και δεν τον πήρε σχεδόν κανένας χαμπάρι από τους υπόλοιπους επιβάτες.

Σύμφωνα με το Vanity Fair, το έργο «Wildcat» είναι λιγότερο βιογραφία της και είναι επικεντρωμένο περισσότερο στις μικρές ιστορίες που εδραίωσαν τη φήμη της Φλάνερι Ο’ Κόνορ.

Στην ταινία παίζουν η Μάγια Θέρμαν-Χωκ, ο Λίαμ Νίσον, ο Κούπερ Χόφμαν, η Λόρα Λίνεϊ και οι Ραφαέλ Κασάλ, Στιβ Ζαν, Vincent D'Onofrio, Alessandro Nivola.

Η ταινία αναμένεται να έρθει για προβολή και στη χώρα μας.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight