Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Ολυμπιακοί Αγώνες Παρίσι 2024 Αιγιάλεια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

/

Επεισόδια στου Ρέντη: Πώς συνελήφθη ο 18χρονος-Bαρύ κατηγορητήριο

Επεισόδια στου Ρέντη: Πώς συνελήφθη ο 18...

Εντοπίστηκαν τα ρούχα που φoρούσε

Από οπαδούς προήλθε η πληροφορία για τον 18χρονο που το βράδυ της Πέμπτης (7/12) έριξε ναυτική φωτοβολίδα έξω από το γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά ένας 31χρονος αστυνομικός. 

Ειδικότερα, καλά ενημερωμένες πηγές ανέφεραν πως η κίνηση της ΕΛ.ΑΣ.να κρατήσει μετά τα επεισόδια τα άτομα μέσα στο γήπεδο απαγορεύοντας την έξοδο λειτούργησε καταλυτικά για την εξέλιξη των ερευνών. 

Και αυτό γιατί οι πρώτες πληροφορίες για τον 18χρονο προήλθαν από άτομα που βρίσκονταν μέσα στο γήπεδο και τον είχαν ακούσει μετά τα επεισόδια να αναφέρεται στις πράξεις του. 

Αυτό που ψάχνουν πλέον οι Αρχές μέσα από καταθέσεις και στοιχεία είναι τα άτομα που έδωσαν τη φωτοβολίδα στον 18χρονο και ενορχήστρωσαν την επίθεση κατά των αστυνομικών.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο 18χρονος είχε συλληφθεί κατά το παρελθόν, όταν ήταν ανήλικος, για οπαδική βία, χωρίς να του επιβληθεί κάποια ποινή.

Διαβάστε στο sportin.gr

Η ΟΜΟΛΟΓΙΑ

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ένας 18χρονος ο οποίος ομολόγησε ότι ήταν αυτός που το βράδυ της Πέμπτης έριξε τη ναυτική φωτοβολίδα η οποία τραυμάτισε βαρύτατα τον 31χρονο αστυνομικό έξω από το γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη.

Ο 18χρονος ο οποίος ήταν ανάμεσα στους 424 προσαχθέντες που μεταφέρθηκαν στο Αλλοδαπών φέρεται να έχει περιγράψει στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν πώς πήρε τη ναυτική φωτοβολίδα έξω από το γήπεδο, πώς την πέταξε και πώς αυτή αφού χτύπησε στο έδαφος χτύπησε τον αστυνομικό τον οποίο είδε να γονατίζει.

 

ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ

Βαρύτατες κατηγορίες, σε βαθμό κακουργήματος και πλημμελήματος, απαγγέλθηκαν σε βάρος του 18χονου δράστη για τα επεισόδια στου Ρέντη και το βαρύτατο τραυματισμό του αστυνομικού.

Ειδικότερα από την Εισαγγελία Πειραιά ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα εξής κακουργήματα και πλημμελήματα:

-Απόπειρα ανθρωποκτονίας

-Έκρηξη από την οποία μπορεί να προκύψει κίνδυνος για άνθρωπο από κοινού με άγνωστους δράστες

-Κατοχή εκρηκτικών και εμπρηστικών υλών από την οποία μπορεί να προκύψει κίνδυνος για άνθρωπο από κοινού με άγνωστους δράστες

-Διατάραξη οικιακής ειρήνης από κοινού

-Βιαιοπραγία από κοινού

-Κατοχή βεγγαλικών, κροτίδων και γενικά εύφλεκτων υλικών από κοινού

-Ηθική αυτουργία στις παραπάνω πράξεις από άγνωστους δράστες

Ειδήσεις Τώρα

Διασωληνώθηκε 17χρονη μαθήτρια που υπέστη ανακοπή μετά από αλλεργικό σοκ

Πού θα βρεις τα φθηνότερα μελομακάρονα- Πόσο κοστίζουν στην Πάτρα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports