Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ελένη Μενεγάκη: Φωτογραφίζεται αγκαλιά με την Ελεονώρα Μελέτη

Ελένη Μενεγάκη: Φωτογραφίζεται αγκαλιά μ...

«Μας έπιασαν τα γέλια»

Μία κοινή φωτογραφία της με την Ελεονώρα Μελέτη δημοσίευσε η Ελένη Μενεγάκη το πρωινό της Πέμπτης (7/12).

Οι δύο παρουσιάστριες του MEGA συναντήθηκαν στο πάρκινγκ του σταθμού και δεν παρέλειψαν όχι μόνο να φωτογραφηθούν αλλά και να το αναρτήσουν στα social media, κάνοντας μάλιστα χιούμορ για τις στυλιστικές τους επιλογές.

«Μας έπιασαν τα γέλια που ήρθαμε και οι δυο μας με φόρμα στο στούντιο», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της δημοσίευσης η Ελένη Μενεγάκη, ποζάροντας χαμογελαστή αγκαλιά με την Ελεονώρα Μελέτη.

Οι δύο παρουσιάστριες συναντιούνται καθημερινά στις εγκαταστάσεις του Μεγάλου Καναλιού, ενώ πριν από λίγο καιρό η Ελεονώρα Μελέτη είχε φιλοξενηθεί και στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Ωστόσο, δεν είχαν αναρτήσει ποτέ ως τώρα κάποια κοινή τους φωτογραφία από τα στούντιο του MEGA.

Να σημειώσουμε πως η Ελένη Μενεγάκη δεν συνηθίζει να ανεβάζει εύκολα φωτογραφίες μαζί με άλλα πρόσωπα της showbiz. Επιπλέον, έχοντας προηγηθεί μία περίοδος όπου συζητιούνται πολύ έντονα διάφορα σενάρια για το τηλεοπτικό μέλλον συγκεκριμένων παρουσιαστών, φαίνεται πως η παρουσιάστρια με αυτή την κίνησή της στέλνει τα μηνύματά της προς διάφορους αποδέκτες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight